Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Тренер воротарів збірної України: «95-й квартал – це купа дебілів на сцені»

«Мене одного вкурвлює «95-й квартал»?! Тупі, недоречні жарти, ще починаючи з ебонітових паличок під час Революції Гідності».

Фотоколаж із сайту champion.com.ua.

Тренер воротарів збірної України: «95-й квартал – це купа дебілів на сцені»

Браво, Рустам Худжамов!

Тренер воротарів збірної України Рустам Худжамов у соцмережах «розніс» студію «Квартал 95» за недоречну, на його думку, сценку про місто Скадовськ, що була продемонстрована в новорічному випуску «Вечірнього Кварталу».

«Мене одного вкурвлює «95-й квартал»?! Тупі, недоречні жарти, ще починаючи з ебонітових паличок під час Революції Гідності. Про гру причандалами на роялі я промовчу (як і про порівняння України з повією), бо це тема окремого, більш масштабного обговорення…

Але ось ця купа дебілів на сцені, що вважають смішним назву міста Скадовськ, який зараз під окупацією і де потерпають наші співгромадяни, вони Вам як?!І Хто ці люди у залі, що сміються як не в собі? С*ка, у мене немає слів…» – написав колишній голкіпер донецького «Шахтаря» на своїй сторінці у Threads.

Щодо цього висловився також мер Скадовська (Херсонська область) Олександр Яковлєв, зазначивши, що жителям окупованого міста потрібна підтримка, а не насмішки, та запустив флешмоб «Скадовськ говорить українською».

Читайте також: Ще один ляп «Кварталу 95»: луцька співачка обурена спотворенням пісні її батька.

Реклама Google

Telegram Channel