Курси НБУ $ 39.67 € 42.50

«Стала суперсильною»: Євген Клопотенко розповів про роботу з Оленою Зеленською

Ресторатор, шеф-кухар і дослідник української кухні Євген Клопотенко на подкасті Пряма Червона зізнався, які трансформації помітив у першій леді Олені Зеленській під час повномасштабної війни

Клопотенко разом із Зеленською проводив реформу харчування в дитсадках і школах. «Ну, ми з нею не щодня спілкуємося. Так, вона змінилася. Мені здається, що вона стала суперсильною, стала кращою. Ну, вона не була ніколи поганою. Це ніби я роблю комусь компліменти в політиці. Я кажу, якщо як людина. Я не знаю її в інших речах, ми спілкуємося дуже рідко, але вона мені завжди подобалася, її цінності. Усі ідеї, які я говорю, вона підтримує. Що мені ще потрібно?», — розповів ресторатор, пише NV.

Кулінар також зазначив, що зараз необхідна максимальна підтримка президента: «Якщо я скажу, що я підтримую Зеленського, буду в нього вірити, що це дасть? Ми воюємо. Коли настане день перемоги, ми сядемо і будемо аналізувати, хто що робив правильно, хто — неправильно. Зараз необхідна максимальна підтримка президента. Якщо ми будемо розділятися в думках, то ніколи не переможемо. Усе, що він робить, я підтримую».

Реклама Google

Telegram Channel