Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Волинське Берестечко привітало Ліну Костенко

Фото: Відкриті джерела.

Волинське Берестечко привітало Ліну Костенко

Для поціновувачів творчості поетеси Ліни Костенко колектив Центру музично-естетичної освіти школярів Берестечківської міської ради організував творчу імпрезу «Життя іде і все без коректур»

Захід відбувся 19 березня.

На ньому побувала журналістка Район.Горохів.

Вірші та пісні на слова Ліни Костенко натхненно виконували Оксана Данилюк, Вячеслав Колбасюк, Юлія Надашкевич, Тетяна Романюк, Анастасія Гаврилюк, Катерина Сорока, Вікторія Стрілець, Микола Данилюк, Артур Трикуш, Микола Смолка, Ганна Матіїшина, Софія Павлюк, Анна-Вікторія Швецова. 

 

 «Виступи декламаторів звучали під музичний супровід керівників та вихованців КЗ ЦМЕОШ. Зворушливо і трепетно виконали інструментальну композицію «Повертайся живим» учасники ансамблю скрипалів разом із керівницею Оленою Черниш.

«Мудра та неповторна Ліна Костенко, безперечно, близька кожному з нас. Її слова ми цитуємо в повсякденному житті й у соцмережах. Давайте ж і надалі не розлучатися з творчістю поетеси», – звернулася до присутніх директорка КЗ ЦМЕОШ Оксана Данилюк. Ліні Василівні ж у день її народження побажала міцного здоров'я, натхнення та багато нових мистецьких звершень», - йдеться у повідомленні.

 

Читайте також: «Волинянка перемогла на престижному конкурсі». 

 

Реклама Google

Telegram Channel