Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинські тероборонівці провели вишкіл у Ковелі

У Волинській бригаді ТРО зазначають: кожен боєць, який стає до її лав, тренується за найсучаснішими стандартами.

Фото із сторінки Ігоря Чайки у Facebook.

Волинські тероборонівці провели вишкіл у Ковелі

Вони вчилися вражати ворожі цілі з протитанкових комплексів ПТРК NLAW і ПЗРК Stinger

Про це повідомив міський голова ігор Чайка.

«Військовий вишкіл у мультимедійному інтерактивному тирі 100 окремої бригади територіальної оборони пройшли учасники добровольчого формування Ковельської тергромади (ДФТГ). У навчаннях взяв участь мій заступник Віктор Жигаревич, працівники виконкому Ковельської міськради, депутати та жителі громади.

 

 Мультимедійний тир — безпечний та сучасний спосіб підготовки військових. Він складається з навчальних макетів зброї, комп’ютерного блоку управління, проекційного екрану та оптичного модуля. Досвідчені бійці 100 ОБрТРО кажуть: це — найкраща можливість опанувати та відпрацювати навички прицільної, швидкісної стрільби, адже мультимедійний тир має ефект максимального наближення до реальності.

 

 Впродовж дня вишколу бійці ДФТГ стріляли з автоматичної та стрілецької зброї, вчилися вражати ворожі цілі з протитанкових комплексів ПТРК NLAW і ПЗРК Stinger, на спеціалізованих тренажерах опановували управління безпілотниками. Мінно-вибуховій справі навчалися в досвідчених учасників бойових дій, передбачили час і для відпрацювання навичок тактичної медицини.

У Волинській бригаді ТРО зазначають: кожен боєць, який стає до її лав, тренується за найсучаснішими стандартами, в тому числі і з застосуванням інтерактивних технологій. Командування бригади дбає, щоб військовослужбовці вирушали у зону бойових дій максимально підготовленими.

 

 Нагадую, що у 100 окремій бригаді Сил територіальної оборони України триває рекрутингова кампанія. Ви маєте можливість стати військовослужбовцем 54-го батальйону 100 ОБрТРО, постійним місцем дислокації якого є Ковель, обрати військову спеціальність та захищати Україну пліч-о-пліч із земляками-волинянами», - йдеться у повідомленні.

Реклама Google

Telegram Channel