Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
На Поліссі фельдшерка повернула до життя помираючого сусіда

Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги дякує бригаді «екстренки».

Фото ілюстративне.

На Поліссі фельдшерка повернула до життя помираючого сусіда

31 березня о 20:41 на лінію 103 надійшов виклик про те, що у Рівному медичної допомоги потребує 70-річний чоловік.

Особа, яка викликала бригаду «екстренки» повідомила, що пацієнт помирає. Йому проводить серцево-легеневу реанімацію сусідка.

Про це пише Рівне вечірнє.

«За вказаною адресою о 20:47 прибула бригада інтенсивної терапії Рівненської станції ЕМД у складі лікарки Прокопчук Віри, фельдшерів Гаврисюка Павла, Дулюк Анастасії та водія Віктора Семенюка. 

На момент прибуття бригади «екстренки» пацієнту вже проводила серцево-легеневу реанімацію фельдшерка бригади інтенсивної терапії Рівненської станції ШМД Ольга Поліщук, у якої в цей день був вихідний. Жінка виявилася сусідкою пацієнта, яка одразу ж почала рятувати йому життя.

Пацієнт був без ознак життя. Медики продовжили проводити реанімаційні заходи. Завдяки спільним оперативним та професійним діям у пацієнта відновилося спонтанне дихання. Медики «екстренки» провели післяреанімаційну підтримку та негайно транспортували пацієнта в Рівненську центральну міську лікарню.

Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги дякує бригаді «екстренки», а також нашій фельдшерці Ольга Поліщук, яка навіть у свій вихідний, продовжує рятувати життя людям», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Потужна магнітна буря знову накрила Землю: скільки днів штормитиме».

Реклама Google

Telegram Channel