Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Сестра отримала державну відзнаку полеглого брата – Героя з Волині

Нехай цей орден стане символом великої вдячності та поваги до полеглого Героя.

Фото: Фейсбук.

Сестра отримала державну відзнаку полеглого брата – Героя з Волині

Рідній сестрі загиблого воїна-земляка Віталія Квача із села Кукли вручили державну нагороду Орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

Україна продовжує шанувати своїх справжніх Героїв, відданих синів і дочок, які віддали своє життя захищаючи нашу країну від зовнішніх загроз. Відповідно до Указу Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, солдата десантно - штурмового батальйону Віталія Володимировича Квача відзначено державною відзнакою (посмертно).

Про це інформує Маневицька селищна рада.

Сьогодні в Куклинському ліцеї, у якому колись навчався Герой, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк та заступник начальника першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Юрій Мізюк вручили нагороду сестрі загиблого воїна Світлані Володимирівні. Її очі віддзеркалювали біль, але також і надію на те, що її брат не загинув даремно, а його життя стало символом боротьби за вільну Україну.

Слова, сказані на церемонії, не можуть повністю передати ту глибину втрати, яку відчувають родичі, але вони служать виявом подяки та підтримки тим, хто продовжує нести цю важку ношу. Тож нехай цей орден стане символом великої вдячності та поваги, яку ми маємо до наших Героїв, які борються за нашу країну.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У місті на Волині встановили банер для вшанування пам’яті загиблих Воїнів.

Реклама Google

Telegram Channel