Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
У Луцьку опанувати мистецтво фотографії допомагає переселенка зі сходу (Відео)

Переселенка з Краматорська Олена Полукарова.

Фото: suspilne.media.

У Луцьку опанувати мистецтво фотографії допомагає переселенка зі сходу (Відео)

Олена Полукарова — переселенка з Краматорська Донецької області, яка нині жінка живе у Луцьку та навчає дітей мистецтву фотографії

Жінка розповіла, що у березні 2022-го року разом із трьома дітьми сіла на евакуаційний потяг та приїхала до Луцька, її чоловік-військовий продовжив службу на сході.

Про це пише Суспільне.

«Ми вже в 14-м році переїжджали до міста Львова, тому що почалася війна, і ми вимушені були переїхати, потім ми поверталися до Краматорська. Коли ми приїхали сюди, до Луцька, я думала, куди мені подіти енергію і відкрила гурток», — розповідає жінка.

Майстеркласи з фотографування для дітей Олена Полукарова проводить в рамках проєкту «Імідж-Студія», який діє у Луцькій «Бібліотеці-студії «ДіМ» разом зі своєю старшою донькою Софією.

«У нас буде невеличка практика, покажемо, як працювати зі світлом, з тінями, і як в принципі працювати з камерою, і якісь мінімальні налаштування», — розповідає Софія Полукарова.

Олена Полукарова за освітою психолог, після переїзду до Луцька, говорить, що вирішила проводити арттерапевтичні заняття з глиною для дітей.

В майбутньому, розповідає, у Луцькій «Бібліотеці-студії «ДіМ» планує відкрити курси фотографів для дітей на постійній основі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: «Я не розумів, наскільки освічені українці», – лектор-волонтер зі США захоплюється ерудованістю луцьких студентів.

Реклама Google

Telegram Channel