Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Військовослужбовець із Волині підкорив легкоатлетичні доріжки Америки

29-річний спецпризначинець Національної гвардії України  виборов перші місця в бігу на 100, 200 і 400 метрів.

Фото: Ковельська міська рада.

Військовослужбовець із Волині підкорив легкоатлетичні доріжки Америки

Ковельський міський голова Ігор Чайка привітав переможця міжнародних змагань з адаптивних видів спорту, рекордсмена, ковельчанина Ігоря Панчука

 

Наші – найкращі. У рідне місто приїхав Ігор Панчук. Людина, яка підкорила легкоатлетичні доріжки Америки. 

Про це повідомляє Ковельська мська рада.

Він здобув три «золота» на міжнародних змаганнях серед поранених військовослужбовців та ветеранів війни – United States Air Force and Marine Corps Trials 2024».

29-річний спецпризначинець Національної гвардії України  виборов перші місця в бігу на 100, 200 і 400 метрів. Причому на 400-метрівці побив рекорд великих міжнародних спортивних змагань «Warrior Games». 

З цими успіхами його привітав міський голова Ігор Чайка. Подякував за неймовірну силу духу, стійкість, волю до перемоги, за те, що прославляє Ковель та Україну на міжнародній арені.Важке ушкодження, реабілітація, поїздка в Америку. А далі – знову на службу. Ігор  розповідає, що сам багато зробив для того, щоб швидше стати на ноги.

«Поранення – це така перешкода, яку потрібно пройти, щоденно займатись собою,  реабілітацією, вдосконалюватись. Раджу хлопцям, які були травмовані на війні, не здаватись. Вірити в себе – і тоді швидше можна досягти бажаного результату», – зауважив він. Участь у змаганнях, подорож на інший континент залишили багато приємних спогадів. Як розповідає військовослужбовець, був надзвичайно теплий прийом. Відчувалась велика повага до української команди.  Один з американських вояків сказав: «Ви – дуже круті. Горджусь, що живу разом з вами  в один час».

Відчувається, що Ігор любить своє місто. У нього тут багато друзів, знайомих. Говорить, що багато хороших змін бачить, коли приїжджає додому.

«Ковель пишається тобою, друже! Спасибі за теплі слова про рідне місто та подарунок — прапор спецпідрозділу, де ти служиш. Окреме дякую мамі Аллі Георгіївні, татові Ігорю Богдановичу, бабусі Галині Олексіївні — за виховання сина та онука. Здоров’я і добра твоїй дружині Катерині та маленькому сину Мирону. Нехай все вдається. Завжди раді бачити у Ковелі», – сказав на завершення розмови мер міста.

А наш  переможець попросив звернутись до поранених військовослужбовців та передати, що наступні «Ігри нескорених» відбудуться в 2025 році. Втім, саме зараз час подавати заявку та розпочинати підготовку до них, щоб найперше – здобути перемогу ще й над собою.  

 
 

 Читайте також: «У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 11218 гривень (Фото)».

Реклама Google

 

 

 

Telegram Channel