Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Як швидко та якісно підібрати медичний одяг? «Білий Халат» нагадує кілька моментів

Реклама.

Фото: bhalat.com.ua.

Як швидко та якісно підібрати медичний одяг? «Білий Халат» нагадує кілька моментів

Сучасні медичні працівники слідкують за своїм зовнішнім виглядом. Вони хочуть виглядати бездоганно, але при цьому не забувають про свій комфорт. Адже на робочому місці потрібно перебувати цілий день і ніщо не повинно заважати виконувати ваші зобов’язання.

Зараз не проблема підібрати медичний одяг, який буде відповідати усім критеріям. Вам просто перед вибором речей https://bhalat.com.ua/ru/ потрібно продумати деякі важливі моменти, а «Білий Халат» в цьому допоможе.

На що потрібно орієнтуватися при виборі уніформи?

Виробник постійно розширює різноманітні колекції, тому ви можете досить швидко вибрати уніформу. Для цього тільки заздалегідь визначтеся з деякими моментами:

  • Розмір. Вам потрібно зняти свої заміри, а потім порівняти їх з таблицею від виробника. Пам’ятайте, що приталені чи оверсайз моделі мають дещо інші параметри. Ви маєте самі вирішити, як саме вам зручніше. До того ж окремо представлені +SIZE моделі.
  • Матеріал виготовлення. Це можуть бути як натуральні, так і сумішеві полотна. Головне до них – максимальна якість. Вони мають бути невибагливими у догляді, добре пропускати повітря та вбирати вологу.
  • Сезон, коли будете носити. На теплу погоду ви можете підібрати будь-які варіанти. Вони можуть мати як короткий, так і подовжений рукав. Для прохолодної погоди зверніть увагу на світшоти. Є і зимові утеплені варіанти, щоб ви почувалися комфортно.
  • Призначення. Для повсякденного носіння можете вибирати будь-які костюми як з довгим, так і з коротким рукавом. Якщо мова йде про хірургічні, то тут має бути короткий рукав.
  • Функціональні особливості. Зверніть увагу на кишені. Сюди зручно складати різноманітні дрібниці. Вони можуть бути в штанах, халаті чи навіть сорочці. Кишені відрізняються розмірами. До того ж в одязі можуть бути ґудзики, кнопки чи блискавки. Кожен з цих варіантів має свої особливості. Головна умова до них – зручність користування.
  • Основний колір. Усі звикли до того, що медичний одяг має бути виключно білим. Досі багато хто вибирає саме такі халати. Якщо говорити про інші речі, то можете звернути увагу на яскравіші відтінки. Бежевий чи сірий вважаються базовими. Якщо хочете, то можете поглянути на рожевий, блакитний чи навіть жовтий. Головне, щоб це вписувалося в загальний дрес-код. За бажання для персоналу можна підібрати уніформу різного кольору, щоб розмежувати посади.

Якщо заздалегідь продумати ці моменти, то ви зможете вибрати зручний у носінні медичний одяг. А ще він буде досить стильним. Разом з «Білий Халат» підберете кілька варіантів для різних випадків.

Реклама Google

Telegram Channel