Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Де дешево роздрукувати книгу? - Послуги книжкових друкарень

Реклама.

Фото: takibook.od.ua.

Де дешево роздрукувати книгу? - Послуги книжкових друкарень

Послуга з виготовлення книг на замовлення стала останнім часом дуже популярною. Корпорації, викладачі, письменники самостійно видають власні твори. Усі вони замовляють друк великих накладів, не вважаючи вартість основним чинником. Але трапляються ситуації, коли потрібно швидко надрукувати книгу лише в одному або кількох примірниках, за обмеженого бюджету. У такому випадку на допомогу прийде книжкова друкарня «ТАКИБУК».

Роздрукувати книгу дешево від одного примірника – переваги «ТАКИБУК»

Друкарня «ТАКИБУК» використовує сучасне цифрове поліграфічне обладнання, що дозволяє виконувати швидкий друк книг від одного примірника. Щойно від замовника буде отримано файл, майстри одразу беруться до роботи, і вже за кілька годин клієнт може взяти до рук готову книгу. 

Ціни на друк книг значною мірою залежать від використаних матеріалів і оздоблення. Фахівці книжкової друкарні допомагають клієнтам вибрати оптимальні варіанти типу паперу, виду палітурки, кольоровості друку, формату виробу, що не впливатимуть на його якість, але можуть суттєво знизити витрати. 

Використання у «ТАКИБУК» сучасного цифрового обладнання дозволяє роздрукувати лише один примірник і отримати якісну книгу з мінімальною ціною.

Розрахувати вартість друку книги можливо самостійно, скориставшись зручними онлайн-калькуляторами на відповідній сторінці сайту.

Недорогий якісний друк книг від одного примірника для будь-яких потреб

Одна з найпопулярніших послуг «ТАКИБУК» - друк книг малим накладом, від одного примірника. Найчастіше дешево роздруковують книги у нашій книжковій друкарні: 

  • підприємства, які готують презентаційні матеріали щодо майбутнього проекту, для вузької цільової аудиторії, скажімо, потенційного інвестора: яскраві брошури накладом не більше 10 примірників;
  • викладачі вузів, які друкують збірки власних лекцій, завдань і екзаменаційних питань: вартість таких посібників має бути мінімальною, доступною для студентів;
  • батьки школярів, якщо клас займається за індивідуальною програмою, або у шкільній бібліотеці недостатньо підручників: наклад може становити від 1 до 30 примірників;
  • письменники, які бажають на прикладі сигнального зразка оцінити якість майбутнього твору, або за допомогою початкового малого тиражу визначити перспективи продажів;

замовники, які бажають надрукувати нотатки, мемуари, вірші або малюнки члена родини, для подарунку вузькому колу рідних людей. 

Якщо вам потрібно дешево роздрукувати книгу, телефонуйте нам за номером +38050555-00-69, або залиште повідомлення на сайті https://takibook.od.ua/. Наші менеджери одразу зв’яжуться з вами.

Реклама Google

Telegram Channel