Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Головні тренди літньої моди у 2024 році

Реклама.

Фото: bynona.com.ua.

Головні тренди літньої моди у 2024 році

Модні тенденції постійно змінюються, і сезон 2024 року не став винятком. Дизайнери представили чимало цікавих ідей, які варто взяти на озброєння. Якщо ви прагнете одягатися стильно та яскраво, зверніть увагу на магазин жіночого одягу Showroom by Nona — у каталозі представлено чимало новинок.

Що буде в моді цього літа

Знання нових трендів допоможе оновити свій гардероб та підібрати речі, що ідеально підкреслять вашу природну красу. Серед найбільш модних варіантів:

  • Оверсайз-сорочки — тенденція, що ніколи не втрачає актуальності. Це ідеальний варіант для прохолодних вечорів, який можна поєднувати з джинсами, спідницями різної довжини, костюмами або шортами.

  • Джинсові спідниці максі — справжній хіт, який залишається на піку популярності вже другий рік. Така річ ідеально підійде для створення як повсякденного, так і ділового образу.

  • Речі з натуральних тканин — такий одяг «дихає», тому вважається оптимальним рішенням для спекотних днів. Наприклад, ви можете вибрати легку спідницю з льону та поєднати її з бавовняною футболкою, щоб почуватися комфортно й невимушено.

  • Анімалістичні принти — здається, це модне рішення ніколи не втратить своєї популярності. Штани або костюм з леопардовим візерунком здатні зробити ваш образ унікальним.

  • Яскраві кольори — після тривалого тренду на пастельні відтінки соковиті й насичені принтами речі знову повертаються в моду. Рожевий, синій, червоний, малиновий — вибирайте одяг, який виділить вас із натовпу.

Головне — підбирати речі з урахуванням власних смаків. Сфокусуйтеся на комфортних та універсальних моделях, які личитимуть саме вам.

Поради зі створення актуальних образів

Якщо прагнете зібрати модний гардероб із мінімальної кількості речей, варто придбати кілька елементів, які легко комбінувати між собою. Наприклад, класичні джинси, оверсайз-сорочка та зручні кросівки — це мінімальний набір, який дозволить почуватися впевнено за будь-яких обставин.

Стилісти радять утриматися від концепції «все найкраще одразу». Виберіть декілька трендів, які імпонують найбільше, та чергуйте їх між собою. Так ваш образ не буде перевантаженим деталями.

Реклама Google

Telegram Channel