Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У ліцеї на Волині відзначили 55 найстаранніших учнів

Успіхів ліцеїсти досягають не лише в навчанні, вони ініціативні і в позакласній роботі.

Фото: Фейсбук.

У ліцеї на Волині відзначили 55 найстаранніших учнів

Грамоти і цінні подарунки переможцям і призерам різноманітних олімпіад, конкурсів та турнірів – учням Княгининівського ліцею вручив заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт

«Наші діти перемогли на олімпіадах з англійської та німецької мов, також мають здобутки у міжнародних конкурсах та проєктах. Вони проявили себе на всеукраїнських та обласних конкурсах та турнірах «Мій Шевченко», «Я – журналіст», літературно-мистецькому конкурсі ім. Юліуша Словацького, де показали свою майстерність у написанні наукових робіт та декламації віршів. – зазначила керівниця ліцею, депутатка обласної ради Ольга Омелько. – Ми пишаємося нашими вихованцями, адже вони беруть активну участь у програмі обміну майбутніх лідерів Future Leaders Exchange Program Flex, яка фінансується урядом Сполучених Штатів. Одразу двоє наших ліцеїстів стали переможцями цього конкурсу».

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Волинської обласної ради. 

Очільниця ліцею підкреслила: для вмотивованих дітей немає меж. Вихованці Княгининівського ліцею перемогли і в Міжнародному конкурсі до Дня Європи, організованому Хорватською економічною школою з нагоди виборів до Європарламенту. В конкурсі взяли участь 147 учасників з 4 континентів.

«В кожному з вас є дар, який ви маєте активно розвивати та вдосконалювати. Це дозволить вам щодня ставати кращими, бути успішними в професії та в житті, тож не випадково, що цей захід має назву «Сузір’я успіху». Будьте успішними, вірте в свої сили, в свої таланти та не зупиняйтеся на досягнутих цілях». – звернувся до ліцеїстів Григорій Пустовіт.

Успіхів ліцеїсти досягають не лише в навчанні, вони ініціативні і в позакласній роботі: мають відзнаки всеукраїнських конкурсів як от «Школа проектного менеджменту» , організованого Луцьким національним технічним університетом та Малою академією наук, конкурс креативних ідей «Зробимо Волинь кращою», організований Волинським національним університетом ім. Лесі Українки, долучалися до Всеукраїнського військово-патріотичного конкурсу «Сокіл Джура» та брали участь в обласній акції «Без сім’ї і свого роду – нема нації та роду». Крім того, вони активно вивчали історію волинського краю та досліджували власний родовід, за що здобули окремі відзнаки від гостей заходу.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також:  Волинська письменниця Оксана Забужко біля вежі князів Чорторийських презентувала нову книгу.

Реклама Google

Telegram Channel