Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Швидкий обмін криптовалют із сервісом Changeit

Реклама.

Фото: changeit.com.ua.

Швидкий обмін криптовалют із сервісом Changeit

Поява криптовалюти кардинально змінила світ. До того ж з'явилася нова можливість для заробітку, інвестицій та отримання дивідендів. Крім фіатних (паперових) грошей, з'явився цифровий актив для купівлі та продажу. Поступово люди почали використовувати такі гроші для розрахунків, купівлі та продажу чогось, а також для інвестування, що виявилось найкращим рішенням.

Водночас виникла потреба у постійних обмінах нових валют. З'явилися перші сервіси, і тепер можна використовувати онлайн обмінник Changeit, де вказується заздалегідь валютна пара, обсяг і фактично проводиться обмін. Сервіс цінує свою репутацію, тому пропонує вигідні умови без прихованих комісій та додаткових платежів.

Якість та переваги сервісу

Скориставшись послугами та можливостями Changeit, кожен отримує набір таких переваг:

  • цілодобова підтримка (служба операторів у будь-який час доби допоможе повною мірою);
  • кращі курси (це забезпечує вигоду від обміну та можливість заробляти на кожній проведеній угоді);
  • швидкі транзакції (у середньому транзакція займе від 2 до 40 хвилин, що дозволить швидко ухвалювати ринкові рішення);
  • надійна обробка інформації (дані шифруються і у цілому захищеному вигляді, що виключає їх витік чи інші непередбачені проблеми).

Обміни завжди швидкі та автоматичні, додаткових умов чи прихованих комісій немає. Але бажано пройти реєстрацію, щоб щоразу не вводити дані. Також буде доступна історія обмінів та додатково буде можливість отримувати привілеї за програмою лояльності.

Як обмінювати криптовалюту?

Алгоритм дій наступний:

  1. Вказівка ​​обмінної пари;
  2. Введення адреси гаманця;
  3. Вказівку потрібної суми обміну;
  4. Проведення платежу;
  5. Очікування надходження монет.

Процедура максимально проста і схожа на те, як обмінювати звичайні фіатні гроші.

За бажанням можна здійснити обміни в мобільному додатку і тоді комісія можлива до -50%. Також є реферальна програма для особливо активних користувачів. Це вигідні умови та можливість отримати пасивний дохід. Партнер отримує 1% від усіх транзакцій залучених рефералів. Потрібно лише пройти реєстрацію, поділитися посиланням із друзями та потенційними рефералами, після чого чекати надходження доходу.

Як інвестувати у цифровий актив?

Практично всі намагаються купити криптовалюту та чекати підвищення її вартості, щоб потім продати за вигідною ціною та отримати прибуток. Деякі займаються трейдингом як на ринку Форекс, коли в рамках одного дня прогнозують підвищення чи зниження вартості активу.

Реклама Google

Telegram Channel