Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

КІНОВІКТОРИНА ’НАЙГАРЯЧІШІ СТРІЧКИ’

Ця стрічка американського режисера Мела Гібсона стала найгучнішим і найскандальнішим фільмом останнього часу. Вона стартувала в Україні минулого тижня на екранах кінотеатрів. Яку назву вона має?

1.Ця стрічка американського режисера Мела Гібсона стала найгучнішим і найскандальнішим фільмом останнього часу. Вона стартувала в Україні минулого тижня на екранах кінотеатрів. Яку назву вона має?
2. Ця південноамериканська актриса і екс-модель в цьому році відкрила секрет підкорення високих нагород — “Золотого глобуса” і “Оскара” (за кращу жіночу роль) і ввійшла в число 50 найгарніших людей планети за підсумками журналу “Плейбой”. Хто ця знаменитість і яка роль в якому фільмі зробили її суперпопулярною?
3. Багато з вас, напевно, дивились на телеекрані серіал “Друзі” і думаю, що Рейчел Грін вам дуже сподобалась. А хто виконавиця цієї ролі?
4. Цей 23-річний актор став знаменитим на весь світ за один тільки день, коли на екрани вийшла стрічка — І частина трилогії відомого фільму. Третя частина цього року здобула аж 11 “Оскарів”. Назвіть ім’я щасливчика і фільм, що зробив його знаменитим?
5. 26 березня ц.р. в Міжнародному центрі культури і мистецтв відбулась ІV церемонія нагородження Національної премії України в галузі телебачення “Телетріумф”. Який український телефільм переміг в номінації “Кращий український телесеріал”?
6. На телеекрані (“Інтер”) відбулась прем’єра російського серіалу — народного детективу із відомим російським актором, який грав у фільмі “Бригада”. Хто зіграв старшого лейтенанта в фільмі і яку назву має сам фільм? До речі, постановці його сприяв президент РФ Путін.
7. Японці вирішили знімати мультсеріал про пригоди вухатого героя Чебурашку. А хто “батько”, тобто письменник відомої книги “Крокодил Гена та його друзі”, за яким знято мультсеріал?
Марія КРИНИЦЬКА.
м. Луцьк.
Telegram Channel