Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ВБИВСТВО РОЗКРИЛИ ЗА ШІСТЬ ГОДИН

У Ківерцівський райвідділ внутрішніх справ звернулась жителька Ківерець Мирослава Ящук, яка повідомила, що восьмого травня виїхав на роботу як приватний таксист її чоловік Микола і додому не повернувся...

У Ківерцівський райвідділ внутрішніх справ звернулась жителька Ківерець Мирослава Ящук, яка повідомила, що восьмого травня виїхав на роботу як приватний таксист її чоловік Микола і додому не повернувся. Через добу у Володимирі-Волинському був виявлений автомобіль “Фольксваген-Пасат”, котрий за базою даних автоматизованої інформаційної системи належав згаданій вище громадянці (чоловік якої користувався ним за дорученням). Увагу працівників державтоінспекції, які оглянули іномарку, привернув ніж, що був виявлений у салоні, а також закривавлене сидіння шофера.
Як розповів нам вчора по телефону володимир-волинський міжрайонний прокурор Павло Воробій, завдяки спільним оперативно-розшуковим заходам правоохоронців умисне вбивство через шість годин було розкрите. Підозрюваний у вбивстві 22-річний мешканець села Заріччя Володимир-Волинського району Валерій Н. затриманий.
Він розшукувався працівниками міліції за нанесення ножового поранення чоловікові, а тому переховувався у далеких родичів у Ківерцях. Тут нібито між ним і водієм таксі Миколою Ящуком сталось якесь непорозуміння, після чого Валерій вирішив помститись. Сівши в автомобіль як пасажир, за словами-поясненнями Валерія, по дорозі до призначеного місця поїздки, приготовленим заздалегідь ножем, вбив водія.
Як розповідав під час допитів затриманий, труп таксиста він завіз у Володимир-Волинський і розповів про усе, що вчинив, двом своїм знайомим. Після цього тіло покійника вони завезли на сміттєзвалище неподалік села Заріччя і прикидали землею, сподіваючись, що таким чином вдасться замести сліди злочину. Та не вдалось. До речі, на Валерія вийшли випадково, коли він, їдучи вночі на одній з вулиць Володимира-Волинського на чужому “Фольксвагені”, не зупинився на жезл співробітників державтоінспекції...
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel