Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
П’ять мов кохання

Волинь-нова

П’ять мов кохання

Визначте, якою з них спілкується ваш партнер

Слова — це тільки один зі способів виразити почуття. Але деяким людям дуже важливо щодня чути, наприклад: «Ти дуже гарний (гарна)» або «Я тебе люблю». Любов — добра. І якщо ми хочемо розказати про неї, слід говорити хороші слова. Ваш коханий роздратований, різкий? Якщо ви вибираєте любов, то не відповісте йому тим самим, а знайдете потрібні фрази.



Ваш коханий роздратований, різкий? Якщо ви вибираєте любов, то не відповісте йому тим самим, а знайдете потрібні фрази.



Разом проводити час — означає цілком віддавати комусь увагу. Ви помічали, що в ресторані майже завжди можна відрізнити одружену пару від неодруженої. Закохані не зводять очей одне з одного. А люди сімейні зазвичай розглядають інших, інтер’єр, страви тощо. Найважливішим для того, хто говорить мовою часу, — бути разом із коханим. Не поруч, а разом. Перебувати в одному помешканні — це ще не разом. Повинен відчуватися зв’язок. Навчіться щоденно бесідувати одне з одним. Нехай кожен розкаже про події, що сталися протягом дня, кого із друзів сьогодні зустрів, як справи на роботі, і поділиться своїми почуттями.
Подарунок можна взяти в руки і сказати: «Він подумав про мене» або «Вона про мене згадала». Бо, щоб зробити комусь презент, ви повинні думати про ту людину. Подарунки — видимі символи любові. Якщо вони такі важливі для вашої половинки, ви повинні навчитися дарувати їх. Взагалі-то, це найлегша мова любові. Не будьте надто ощадливими. Ви вкладаєте кошти не в речі, а в стосунки, а тут є у що інвестувати.
Допомагати — значить робити щось для іншого, жертвувати. Любов виражається в побуті. Це — допомога, яка потребує часу і сили. Якщо до весілля ваш партнер робить щось для вас, це зовсім не означає, що він так чинитиме усе життя. Любов — це щоденна праця, постійний вибір на користь іншого і стосунків з ним. Якщо він обере любов — буде допомагати.
Для декого дотик — це єдиний спосіб виразити любов. Таким людям необхідно триматися за руки з коханим, їм треба, щоб їх цілували, обіймали. Тоді вони щасливі. Наша душа живе в тілі. Доторкнутися до тіла — значить, торкнутися душі. Відштовхнути його — відкинути душу. Якщо ваша кохана людина засмучена — ви повинні її підтримати. Якщо дотик — її мова, вона знаходить розраду в цьому. Недаремно кажуть: «Протягнути руку допомоги».


 

Telegram Channel