Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Бойовики намагались втекти на підконтрольну Україні територію, їх розстріляли

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про подальше зниження морально-психологічного стану особового складу окупанта

За повідомленням відомства, опублікованим у Facebook, в рядах бойовиків продовжуються випадки дезертирства, крадіжок та грубих порушень військової дисципліни.



Спроба втечі чотирьох бойовиків була виявлена із сусіднього блокпосту противника, втікачі були розстріляні з озброєння бойової машини піхоти.



17 січня ц.р. після завершення командно-штабного навчання, у ході заходів по згортанню пунктів управління з’єднань і частин 1, 2 АК, відмічено масове розкрадання військового майна та пального. Військовою прокуратурою російських окупаційних військ проводиться розслідування по семи фактам крадіжок.
У ніч на 18 березня ц.р. чотири військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, скориставшись відсутністю офіцерів, зв’язали сержанта та намагались залишити передові позиції і перейти на підконтрольну силам АТО територію. Спроба втечі була виявлена із сусіднього блокпосту противника, втікачі були розстріляні з озброєння бойової машини піхоти. Командування полку намагається приховати інформацію про цю подію від керівництва корпусу.

Telegram Channel