Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Волиняни все палять, надзвичайникам є робота

3 квітня на території Волинської області співробітники пожежно-рятувальних підрозділів ліквідували 5 загорань посуші

Про цем повідомляє ДСНС. Зокрема, о 14:30 надійшло повідомлення про загорання сухої трави у селі Веснянка Ківерцівського району. Пожежу на площі 1,3 га ліквідували працівники пожежно-рятувального підрозділу 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці.



На території області трапилось 5 пожеж в житловому секторі. Зокрема у Ковельському, Луцькому та Старовижівському районах.



Близько 18:40 горіла суха трава у селищі Ратне – там невідомі особи підпалили посуш на площі 0,15 га. Ліквідували полум’я співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 14.


Цього ж дня працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 15 загасили пожежу посуші селі Марковичі Локачинського району на площі – 0,1 га.


Увечері горіло сміття та суха трава на площі 0,03 га на території парку «900 річчя Луцька» в обласному центрі. Пожежу загасили співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 міста Луцька. Також у місті Нововолинську на вулиці Соборній працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 5 ліквідували пожежу сміття та сухої трави на площі 0,02 га.


Імовірною причиною пожеж в усіх випадках стала необережність з вогнем громадян.


Крім того, на території області трапилось 5 пожеж в житловому секторі. Зокрема у Ковельському, Луцькому та Старовижівському районах. Усі загорання ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами.

Telegram Channel