Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Російські спецслужби мали вчинити теракт на Хмельниччині (фото+відео)

Волинь-нова

Російські спецслужби мали вчинити теракт на Хмельниччині (фото+відео)

Представник ФСБ у січні поточного року завербував жительку Хмельницького через сторінку в одній з російських соцмереж

Співробітники Служби безпеки України запобігли терористичному акту на Хмельниччині, спланованому та підготовленому представниками російських спецслужб, повідомляє УНІАН.



Для виконання диверсійного завдання завербована особа мала отримати в Одесі вибухівку, відправлену представниками спецслужб РФ.



Правоохоронці встановили, що для виконання диверсійного завдання завербована особа мала отримати в Одесі вибухівку, відправлену представниками спецслужб РФ, які перебувають у невизнаній Придністровській Молдавській Республіці.


Оперативники СБУ затримали кур’єра на одеському автовокзалі після одержання пакунку та вилучили з нього вибуховий пристрій, потужність якого оцінена в 600 г у тротиловому еквіваленті. У рамках відкритого раніше кримінального провадження співробітники спецслужби задокументували, що представник ФСБ у січні поточного року завербував жительку Хмельницького через сторінку в одній з російських соцмереж.


З ідейних міркувань вона погодилася співпрацювати з російською спецслужбою. За інформацією контррозвідки СБУ, цей куратор зараз перебуває у «відрядженні» в тимчасово окупованому Луганську, де обіймає «високу посаду» у так званому «МДБ ЛНР».

Telegram Channel