Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

ЯНУКОВИЧА НЕ ПУСТИЛИ ДО КАБМІНУ

У ніч з вівторка на середу після заклику свого лідера прихильники Віктора Ющенка заблокували всі входи й під’їзди до будинку українського уряду, щоб не пустити туди прем’єр-міністра Віктора Януковича, який збирався провести учора засідання Кабінету Міністрів...

У ніч з вівторка на середу після заклику свого лідера прихильники Віктора Ющенка заблокували всі входи й під’їзди до будинку українського уряду, щоб не пустити туди прем’єр-міністра Віктора Януковича, який збирався провести учора засідання Кабінету Міністрів.
Як відомо, у вівторок згідно з наказом Леоніда Кучми Янукович вийшов з відпустки і вирішив продовжити роботу на чолі уряду, незважаючи на відставку, в яку його відправив парламент. Але засідання уряду у середу таки відбулося. Щоправда, не в Кабміні і без участі Віктора Януковича. Перший віце-прем’єр, міністр фінансів Микола Азаров провів засідання уряду в приміщенні Міністерства фінансів на Подолі, на якому, зокрема, було ухвалено рішення виділити півмільйона гривень на медикаменти й медичні вироби для потерпілих від стихійного лиха в Південно-Східній Азії (за останніми даними, внаслідок землетрусу і викликаного ним цунамі там загинуло понад 60 тисяч людей).
Telegram Channel