Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Міністр регіонального розвитку пообіцяв мамам рівненських дошкільнят новий дитсадок

Волинь-нова

Міністр регіонального розвитку пообіцяв мамам рівненських дошкільнят новий дитсадок

Про ідею створення дитячого садочку на місці недобудованого на Коновальця у Рівному знає чи не усе місто

Після візиту віце-прем`єра-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка з’являється надія на те, що у Рівному стане на один дитсадок більше. Адже добудова згаданого дитячого садка зніме проблему дефіциту місць на мікрорайоні «Північний», передає «ЧаРівне».

Рівненська ОДА, Олексій Муляренко вже максимально включилась і допомагає ініціативній групі, ми також готові співпрацювати і допомагати.

Під час зустрічі з ініціаторками відновлення дитсадка Оленою Бобровською та Марією Горуною міністр запевнив рівнянок, що за рік недобудова перетвориться на повноцінний дитячий заклад.

- Ми щиро вдячні усім, хто нам допомагає, і навіть не зважаючи на численні перепони ми це зробили,- розповідає Марія Горуна. - Міністр нам пообіцяв, що за рік наші дітки будуть відвідувати новий дитсадок.

У свою чергу Геннадій Зубко так відгукнувся про зустріч з рівнянками:

«Жінки прийшли на зустріч з одним: за підтримкою у вирішення питання добудови дитячого садочка в одному з мікрорайонів Рівного з використанням коштів ДФРР. Як підготувати якісний проект, які моменти треба врахувати, які критерії при відборі інвестпрограм, що реалізовуються за рахунок ДФРР – питання, які лунали від жінок. Рівненська ОДА, Олексій Муляренко вже максимально включилась і допомагає ініціативній групі, ми також готові співпрацювати і допомагати – відповідне доручення отримав заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Lev Partskhaladze!».


 

Telegram Channel