Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Володимир –Волинській військовій частині брак кадрів

Волинь-нова

У Володимир –Волинській військовій частині брак кадрів

Наразі там більше 30 видів вакантних посад

Як інформує провідний фахівець з питань зайнятості Ковельського міжрайонного центру зайнятості Тамара Пачковська у «Фейсбуці», в умовах сьогодення, на перший план постає питання обороноздатності нашої країни. Українська армія переходить на новий рівень існування. А відтак, існує потреба у кваліфікованих кадрах у військовій справі. 28 грудня у Центрі розвитку підприємництва Ковельського міськрайонного центру зайнятості, з метою оперативного та якісного задоволення потреб у кадрах, відбулася презентація Військової частини А2892 (Окремий зенітно-ракетний полк) м.Володимир-Волинський. 

Для проходження військової служби за контрактом потрібні водії, електромеханіки, спеціалісти ракетних військ, бухгалтера та інші.

Військова частина у м.Володимир –Волинський пропонує більше 30 видів вакантних посад і достойне грошове забезпечення від 7000 гривень і вище. Для проходження військової служби за контрактом потрібні водії, електромеханіки, спеціалісти ракетних військ, бухгалтера та інші.

Представник Військовї частини А 2892 Іван Новосад ознайомив із порядком комплектування Збройних сил України військовослужбовцями для служби за контрактом; із переліком документів, необхідних для укладання контракту. Проінформував шукачів роботи про потребу в кадрах контрактної служби, грошове утримання військовослужбовців за контрактом, умови проживання і соціальні гарантії для вищезазначеної категорії військовослужбовців.

Під час зустрічі його учасники обговорювали питання можливого вступу на військову службу за контрактом; питання взаємодії між військовими частинами. У заході взяли участь 25 шукачів роботи. Троє осіб виявили бажання отримати додаткову інформацію щодо служби за контрактом з метою подальшого працевлаштування.

Telegram Channel