Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Важко підібрати сорочку? Міні-кравець виправить ситуацію

FainaIdea

Важко підібрати сорочку? Міні-кравець виправить ситуацію

Винахід «підтягне» верхній одяг, наче його пошили на замовлення

Компанія-стартап ZipSeam запропонувала винахід, який виправляє проблеми з мішкуватими футболками та сорочками. Продукт з однойменною назвою представляє собою спеціальну пластикову трубку у вигляді соломки. Про це розповідає портал FainaIdea.

Варто лише накласти ZipSeam на проблемну частину верхнього одягу, як зайва тканина втягується в отвори, які нанесено на пристрої. Таким чином, сорочка перетворюється в досить елегантну річ, яку наче шили на замовлення.

Варто лише накласти ZipSeam на проблемну частину верхнього одягу, як зайва тканина втягується в отвори, які нанесено на пристрої 

Окрім сорочок, ZipSeam чудово підходить і для футболок і майок усіх типів. Також можна використовувати відразу кілька таких трубок в різних проблемних місцях. Крім того, ZipSeam дуже легко ховати за допомогою спеціальної комплектної частини, яку вбудовано в конструкцію.

Сама конструкція винаходу являє собою гнучкий пластиковий матеріал — що складається з нейлону і пластикового полімеру - який, будучи з'єднаної безпосередньо з тканиною одягу, дозволяє абсолютно безпроблемно ховати її. При цьому виробник заявляє, що використання особливо гнучкого пластикового полімеру є відмінною ідеєю ще й тому, що така конструкція може витримувати значні навантаження. Таким чином, ZipSeam стає фактично невід'ємною частиною гардеробу більшості людей, які хотіли б завжди виглядати так, наче тільки що повернулися з ательє!

Telegram Channel