Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Випускники-магістри СНУ залишають alma mater (Фото, відео)

Випускний – це яскрава подія у житті студентів, їхніх батьків, педагогів

13 лютого 2018 року на все життя закарбується в пам’яті понад 800 юнаків і дівчат, які цього дня отримали довгоочікувані дипломи освітнього ступеня «магістр».

Урочистість розпочалась із виконання державного гімну та вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні й загиблих захисників на сході України, серед яких є студенти Лесиного вишу.

13 лютого 2018 року на все життя закарбується в пам’яті понад 800 юнаків і дівчат, які цього дня отримали довгоочікувані дипломи освітнього ступеня «магістр».

 Потому зі словами благословення та вітання від митрополита Луцького і Волинського Михаїла до присутніх звернувся отець Олександр Безкоровайний: «Сьогодні ви отримуєте документ, який засвідчує вчений ступінь. Я бажаю вам максимально використати знання, які отримали під час навчання, адже вам будувати державу, церкву, майбутнє. Ви – інтелект нації. Хороших вам вчителів на життєвій стежині та не забувайте тих педагогів, які навчали вас. Слава Ісусу Христу!».

 

 З вітальними словами до випускників, батьків, гостей, професорсько-викладацького складу звернувся ректор СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан:

«П’ять років ви йшли нелегким, але надзвичайно цікавим шляхом студентства, насиченим подіями, новою інформацією, здобували знання, необхідні для отримання вищої освіти. Лекції, семінари, заліки, іспити були для вас серйозним випробуванням на зрілість, рівень володіння здобутими знаннями і вмінням використовувати їх на практиці. Були на цьому шляху перемоги, були й труднощі, які вчили вас не падати духом, а долати всі негаразди.

Але студентські роки – це не лише сидіння в аудиторіях, зубріння чи слухання лекцій. Багато хто з вас, іще навчаючись, знаходив роботу, де відкривався шлях до практичного втілення набутих знань.

Рік за роком, і ось, за кілька хвилин настане урочиста мить вручення дипломів – їх отримають понад 800 юнаків і дівчат, причому 261 з них – це дипломи з відзнакою. Тепер перед вами відкривається безліч шляхів, кожен із яких пов’язаний із конкретною цариною життя нашої країни.

Вітаю вас зі здобуттям омріяного освітнього рівня! Бажаю щастя, стрімкої кар’єри, снаги і сил для здійснення амбітних проектів і втілення їх у життя. Будьте патріотами України і сумлінними знавцями своєї справи!».

Опісля музичних композицій, для вручення дипломів, на сцену запросили ректора університету, проректорів і деканів факультетів.

На згадку про цей святковий день були зроблені спільні світлини.

 

Telegram Channel