Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Саакашвілі до України зась!

Можливо, Михеїлу Саакашвілі доведеться вигадувати нові способи потрапити до України.

Reuters

Саакашвілі до України зась!

Голова Мостиського прикордонного загону ухвалив рішення заборонити лідеру «Руху нових сил» Міхеілу Саакашвілі в'їзд в Україну до 13 лютого 2021 року.

Про це з посиланням «Української правди» на речника Державної прикордонної служби України Олега Слободяна, повідомляє Gazeta.ua.

«Дійсно, командир Мостиського загону в межах повноважень прийняв таке рішення, враховуючи обставини порушення кордону М.Саакашвілі в вересні 2017 року та опираючись на відповідні рішення судів», - розповів прес-секретар

«Так. Підтверджую. Дійсно, командир Мостиського загону в межах повноважень прийняв таке рішення, враховуючи обставини порушення кордону М.Саакашвілі в вересні 2017 року та опираючись на відповідні рішення судів», - розповів прес-секретар. Він уточнив, що відповідне рішення про заборону в'їзду поширюється на усі пункти пропуску на українському кордоні.

Водночас адвокат Саакашвілі Руслан Чорнолуцький повідомив, що вважає рішення Держприкордонслужби незаконним і має намір його оскаржити, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Telegram Channel