Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Луцьк і Ковель отримають сучасні рентген-ангіографічні системи

Скріпили угоду на мільйон євро рукостисканням

Ковельське МТМО

Луцьк і Ковель отримають сучасні рентген-ангіографічні системи

Це стало можливим завдяки впровадженню у краї Субпроекту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим на хвороби системи кровообігу у Волинській області»

Як повідомляє Ковельське міськрайонне територіальне медичне об'єднання у «Фейсбуці», на Волині підписали договір про закупівлю медичного обладнання та розхідних матеріалів для медичних закладів вторинного та третинного рівнів, що передбачає придбання в область дві рентген-ангіографічні системи.

Угоду скріпили своїм підписами начальник управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк та директор товариства з обмеженою відповідальністю «Інмед Україна» Олег Милий. Очолювана ним фірма спільно з «Toshiba Medical Systems Europe B.V.» взяли на себе спільну та персональну відповідальність поставити обладнання вартістю майже мільйон євро. Ангіографічні системи (Рентген) Infinix-i Core+ INFX-8000V/G3 виробництва Toshiba надійдуть у Луцьку міську клінічну і Ковельську центральну районну лікарні. Для цього продавець має 120 днів.

Після налагодження апаратури пройде навчання з експлуатації для персоналу в кожній лікарні, з видачею підтверджуваного документу.

Фірма-постачальник також має здійснити монтаж, налаштування програмного забезпечення й пусконалагоджувальні роботи, що дозволять ввести обладнання в експлуатацію. Бо це – компетенція виключно сертифікованої виробником організації. Окрім того, після налагодження апаратури пройде навчання з експлуатації для персоналу в кожній лікарні, з видачею підтверджуваного документу.

- Ми довго та виважено ішли до такого результату. – наголосив під час підписання Ігор Ващенюк. - Впроваджуючи Субпроект Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим на хвороби системи кровообігу у Волинській області», ми змінимо сумну статистику щодо захворюваності, інвалідизації та смертності нам дають недуги серцево-судинної системи.

- Все буде виконано якісно і вчасно, бо ми розуміємо важливість співпраці зі Світовим банком, – запевнив Ігор Милий.

Ковельське МТМО для розміщення та функціонування новітньої ангіографічної системи активно готує приміщення...

Ангіографія - це рентгенологічне дослідження судин, за допомогою якого можна виявити вади у їх розвитку та пошкодження (звуження, аневризми, мальформацію), порушення прохідності, а також вади і пошкодження різних внутрішніх органів, злоякісні та доброякісні утворення.

Telegram Channel