Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Микола з Коломиї передав для армії 40 тисяч доларів! 

 «Один хлопець витягнув із сумки квартиру і віддав на армію!!! Кур*а мать, я ледь не заплакав!!!»

Фото 24tv.ua.

Микола з Коломиї передав для армії 40 тисяч доларів! 

Розмір пожертви шокував навіть телеведучого та шоумена Сергія Притулу (на фото), який давно і суттєво допомагає військовослужбовцям. Саме до нього звернувся Микола з Коломиї із пропозицією передати гроші, завдяки яким бійці нашої волинської 14-ї бригади отримали дороговартісний снайперський приціл 

Зірковий ведучий розповів, що якось отримав від чоловіка повідомлення, що він бажає  пожертвувати кошти на потреби хлопців, які воюють на Сході, але сума велика і не хоче зв’язуватися з банком. «Відписую щось на зразок: «Чувак – ти красава, кинь на картку». Бувало, люди кличуть на особисту зустріч, витрачав на це годину часу, ще півгодини на каву з тим, хто запрошував, обов’язкове селфі й отримував 1000 гривень. Ні, я не «зажерся», і 1000 гривень — це великі гроші. Просто цю суму можна спокійно кинути на рахунок. А з моїми графіками, коли за останній місяць я вклав дочку спати аж двічі, тих півтори години для мене золоті. То й пишу: «Чувак, часу — катма, світ тісний, куля кругла, буде нагода — перетнемось». Ну, і все», — пригадує Сергій Притула. 
Нещодавно шоу «Вар’яти» вирушило з гастролями по українських райцентрах. Аж тут знову Миколине повідомлення: «Будете в Коломиї, знайдіть 5 хвилин, хочу передати гроші на армію». 

При цьому благодійник попросив не «світити» його та представився просто Миколою з Коломиї. 

«Голова забита клопотами, бо щодня по два концерти. Мию голову в перукарні,  телефонує адміністратор: «Тут тебе хлопчина чекає». А-а-а..! Забув! Лечу на майданчик. Хлопачок, з вигляду — хіпстер — каже: «Я дам вам грошей, але хотів би, щоб половина — вам, а половина — фонду «Повернись живим». І виймає з сумки… 40 тисяч доларів! Сорок тисяч доларів!!! Один хлопець витягнув із сумки квартиру і віддав на армію!!! Кур*а мать, я ледь не заплакав!!!», — висловив емоції телеведучий.
Сергій Притула зізнався, що востаннє схожу суму грошей на допомогу військовослужбовцям йому передавали в період боїв у Дебальцевому. Благодійник попросив не «світити» його та представився просто Миколою з Коломиї.
Днями Сергій Притула виставив у соціальній мережі фото снайперських прицілів Bushnell за 1900 доларів, придбаних за кошти «Вар’ятів» та Steiner (2100 доларів) – за кошти Миколи. Обидва відправили снайперам із 14-ї бригади! «20 тисяч доларів, які ти передав на «Повернись живим» витрачені на придбання 8 тепловізорів «Пульсар», — відзвітував волонтер. Решту коштів, за його словами, використають для «підстраховки». «Людоньки, давайте не будемо думати, що Микола дав купу грошей, і ми за них зараз купимо стільки всього для бійців, що завтра дійдемо до Ростова. І далі продовжуємо збирати на оптику, безпілотники і снайперські комплекси. Просто Миколиними будемо «домазувати» нестачу», — повідомив Сергій Притула. 

Telegram Channel