Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Як пройшла «Поліська регата-2018»?

Спасибі всім учасникам змагань за чесну і безкомпромісну боротьбу, дружню і товариську атмосферу!

Любешівська РДА.

Як пройшла «Поліська регата-2018»?

Вчора перший заступник голови Любешівської райдержадміністрації Сергій Фесик провів підсумкове засідання організаційного комітету з питань організації проведення фестивалю з екстремального водного туризму «Поліська регата-2018», який відбувся 14-15 липня. Насамперед, Сергій Іванович подякував всім, хто сприяв у проведенні фестивалю та долучився до його організації

Оскільки фестиваль «Поліська регата» набирає ще більшої популярності (свідченням чого є учасники у змаганнях на байдарках з різних областей України та Республіки Білорусь), в організації дійства є недоліки, над якими потрібно працювати. Як повідомляє сайт райдержадміністрації, учасники засідання обговорили стан підготовки заходу цього року та озвучили ряд питань, які потребують першочергового вирішення для проведення фестивалю у наступні роки. «Оскільки цього року це був ІХ  фестиваль, у нас є ще час зробити все, аби ювілейний Х фестиваль екстремального водного туризму «Поліська регата» пройшов на найвищому рівні» - зазначив перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Фесик.

 «Оскільки цього року це був ІХ  фестиваль, у нас є ще час зробити все, аби ювілейний Х фестиваль екстремального водного туризму «Поліська регата» пройшов на найвищому рівні» - зазначив перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Фесик.

І окремо, слова подяки організатори фестивалю висловили усім спонсорам за допомогу та наданні призів для учасників змагань, а саме:

  1. Головному спонсору – ТМ «Кormil»
  2. Депутату обласної ради Миколі Бущуку
  3. ТзОВ «Євротехінов-ЕТІ»
  4. Благодійному фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»
  5. Волинському обласному центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»
  6. Громадській організації «Батьківщина молода»
  7. Магазину побутової техніки «Електрон»
  8. Товариству з обмеженою відповідальністю «Луцьккомунбуд»
  9. Караоке-диско-бар «Штольня»
  10. ТзОВ «Аквапрінт» - рекламна агенція повного циклу
  11. Благодійному фонд «Волинська родина» імені Ігоря Єремеєва.

Також оргкомітет і суддівська бригада висловлюють щиру вдячність усім  учасникам змагань за чесну і безкомпромісну боротьбу, дружню і товариську атмосферу на усіх етапах змагань.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

 

Telegram Channel