Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Луцьк: свято пройде без першої леді України, зате із Владом Ямою

Волинь-нова

Луцьк: свято пройде без першої леді України, зате із Владом Ямою

28 вересня у Луцьку в приміщенні торгово-розважального центру «ПортCity» о 16.00 розпочнеться «Осінній бал» для дітей та підлітків з особливими потребами

У ньому візьмуть участь вихованці Луцького навчально-реабілітаційного центру, а також члени громадських організацій «Батьки дітей із синдромом Дауна», «Сильні діти», «Ресурсний центр «Кольорова капустинка», «Спілка батьків інвалідів із розладами аутичного спектру «Янголята», батьків дітей із психо-фізичними вадами розвитку «Повір у себе», Центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок». Серед почесних гостей буде танцюрист і хореограф Владислав Яма (на фото), який дасть майстер-клас із виконання одного з традиційних бальних танців.
Танцюрист і хореограф дасть майстер-клас із виконання одного з традиційних бальних танців.
До речі, як раніше повідомляв в ексклюзивному коментарі нашому виданню голова облдержадміністрації Олександр Савченко, була запрошена на свято дружина Президента Марина Порошенко. За останньою інформацією прес-служби облдержадміністрації, перша леді України не зможе відвідати Волинь. 
Telegram Channel