Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинь: коротко про головне

Волинь-нова

Волинь: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

Княгининівську ОТГ поставив у приклад іншим громадам прем’єр Володимир Гройсман. «Тут за 3 місяці встановили сучасний стадіон із волейбольним, футбольним і баскетбольним полями, двома майданчиками з тренажерами та біговою доріжкою. Проект профінансований за рахунок місцевого бюджету. Недарма я щоразу кажу: «Об’єднуйтесь! Коли людей пов’язує спільна мета – реалізуються такі прекрасні проекти», – сказав про децентралізацію посадовець.

 

Пам’ятну дошку Василеві Гею урочисто відкрили в Заболотті Любомльського району. На захід прибули представники влади, дружина письменника – пані Мирослава з онуками, небайдужі односельчани. Настоятель храму Архістратига Михаїла отець Віктор Возняк освятив пам’ятну дошку.

 

Волинська медалістка «Ігор нескорених» Майя Москвич, яка здобула в Сіднеї дві золоті нагороди зі стрільби з лука, нині садить часник. «Медалі в шухляду – і на город! Зізнаюсь, якби не підтримка фонду родини Загорій та агроподарунки від Насіннєвого заводу часнику, цілком можливо, що виміняла б цей сезон на відпочинок. Але це той випадок, коли зобов’язання – чудова мотивація! Попереду ще не один день роботи від туману до сутінків. Коротше, романтика...» – зазначила дівчина. n

Telegram Channel