Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

Мустафа Джемілєв став Почесним доктором Національного університету «Острозька академія». Під час інавгураційної промови політик розповідав про своє життя, громадську і політичну діяльність, коментував становище кримськотатарського народу.

 

У Гощанському районі створили першу сімейну молочну ферму «Надія». Її відкрили в селі Рясники в межах великого проекту зі створення мережі сімейних ферм та молочних кооперативів навколо них, який реалізується кластером «Натуральне молоко» за підтримки ТОВ «УкрМілкІнвест». Молочна ферма «Надія» сім’ї Попенків нараховує поки що 23 корови.

 

400 тис. грн, зібрані небайдужими людьми для лікування 13-річної Олександри Пивовар, яка потрапила у ДТП, але померла в стамбульській лікарні, не приходячи до тями, її мама перерахувала харківській дівчинці. 8-літній Ані Ківшик потрібна термінова операція з видалення пухлини головного мозку. Після похорону доньки Олена Пивовар подякувала людям, які відреагували на прохання родини про допомогу, повідомивши, що всього було зібрано 800 тис. грн, з яких витрачено половину.

Telegram Channel