Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ви знаєте, де в Луцьку  працюють помічники святого Миколая? На «СКФ Україна»!

Тепла атмосфера родинного свята.

Фото: Олександра ДУРМАНЕНКА.

Ви знаєте, де в Луцьку працюють помічники святого Миколая? На «СКФ Україна»!

Генеральний директор підприємства Володимир Цибульський власним прикладом показує, що таке соціально відповідальний бізнес

Приватне акціонерне товариство «СКФ Україна» — одне з провідних підприємств всесвітньо відомої корпорації SKF, добре знане завдяки своїм соціальним ініціативам. Зокрема, як надавала допомогу дитячій футбольній команді, котра захищала честь України на міжнародних змаганнях. Принциповим для керівництва є і дотримання європейських стандартів оплати праці та організації виробництва. Окрім того, ще з 2015 року започатковано соціальну ініціативу — підтримку сімей воїнів АТО. Раніше дітям загиблих солдатів робили вартісні подарунки — планшети та велосипеди. Однак у 2017-му формат допомоги змінився — тепер це акція «Зимова подорож у мрію» — організація та фінансування мандрівок містами України та зарубіжжя.

На початку зустрічі Володимир Цибульський розповів про компанію «СКФ Україна».

Саме з цією метою — поділитися враженнями від прогулянок Львовом, Варшавою та Любліном — зібралися в конференц–залі підприємства ті, для кого й організовувався незабутній подарунок до Дня святого Миколая — діти та їхні батьки.

Турбота про людей — обов'язок великого бізнесу.

 На початку зустрічі генеральний директор підприємства Володимир Цибульський розповів про основні напрями діяльності компанії. Керівник наголосив, що соціальні проекти були і залишаються важливим елементом партнерських відносин потужних підприємства та держави. Зокрема, діаграми проілюстрували значний внесок, який робить ПрАТ «СКФ Україна» для наповнення державного бюджету. Окремо пан Володимир звернув увагу на соціальні проекти компанії, серед яких і «Зимова подорож у мрію».

Цьогоріч бюджет мандрівок становив 120 тисяч гривень. Компанія взяла на себе всі витрати та організаційні клопоти.

Цьогоріч бюджет мандрівок становив 120 тисяч гривень. Компанія взяла на себе всі витрати та організаційні клопоти. 20—21 грудня 10 дітей загиблих учасників АТО відвідали Люблін і Варшаву.

Ліна Галан пригадує яскраві моменти мандрівки Польщею.

А ще 16 — разом із чотирма мамами — 22 грудня побували у Львові. Поїздки мали тематичне спрямування: довести, що пізнавати світ — цікаво. У Польщі дітлахи відвідали музей «Центр науки «Коперник», зустрілися з представниками Посольства України. У Львові ж серед іншого особливо запам’яталася виставка «Мистецтво виживання» та розваги в комплексі «Ігроленд». Дітям дуже сподобалися подорожі — і менші, і старші ділилися враженнями, згадували прогулянки, експонати, експерименти та дозвілля.

Так само цікаво було й у Львові.

Позитивний досвід співпраці підприємства з управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради відзначила Ліна Галан — начальник цього управління, подякувавши керівництву ПрАТ «СКФ Україна» за небайдужість.

Враженнями діляться учасники подорожей.

 
 

Зустріч завершилася врученням подарунків від Володимира Цибульського. І не лише смаколики — тістечка, фрукти, напої та пакунки із солодощами — малі мандрівники отримали оригінальний календар на 2019–й, оздоблений світлинами з подорожі.

Ось такий вийшов календар.

Так уже кортить отримати подарунок від Володимира Івановича!

Серед приємних сюрпризів — диск зі світлинами з поїздок.

Діти не могли стримати захоплення, коли побачили себе на сторінках солідного видання. Залишається лише побажати, щоб здійснилися слова однієї із мам, яка дякувала генеральному директорові ПрАТ «СКФ Україна»: «Запрошуйте нас, а ми залюбки поїдемо ще!»

Найцікавіше — знайти себе на сторінках.

Telegram Channel