Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Син Лукашенка підкорює… музичну сцену

Поруч зі світовими лідерами Колю ми вже бачили, а ось такого – ще ні.

belta.by

Син Лукашенка підкорює… музичну сцену

14-річний Микола, який стрімко подорослішав та перетворився на високого показного парубка, днями виступив на церемонії вручення премій «За духовне відродження», які, звісно, роздавав його тато

Не просто виступив, а класно акомпанував на роялі зі своїм музичним педагогом під час виконання пісні «Куточак Беларуси», автори якої були серед лауреатів. І, звісно, викликав чи не найбільший фурор!

У Лукашенка запитують: «Доколє ви будете правити Білоруссю?» – «Як доколє? До Колі!»

До речі, одна з лауреаток премії, Юлія Бикова, розповіла «Комсомольській правді в Білорусі», що оплесками Колю вітали цілком заслужено: «Якщо чесно, для мене він розкрився як творча особистість. І я побачила його зацікавленість музикою і величезну працездатність. Більше того, у процесі підготовки номера Микола сам пропонував музичні імпровізації. Впадає в очі і його спортивний гарт. Можу сказати, що Микола – дуже міцний молодий чоловік – він навіть рояль пересував», – поділилася враженнями пані Бикова, зазначивши, що син Лукашенка не проявляє інтересу до вокалу, надаючи перевагу інструментальній музиці.

Майбутнім президентом Білорусі стане музикант?

 Як відомо, багато хто бачить у Миколі Лукашенку спадкоємця білоруського «престолу», адже він часто супроводжує батька в закордонних поїздках та на офіційних заходах вищого рівня. Навіть існує такий анекдот: «У Лукашенка запитують: «Доколє ви будете правити Білоруссю?» – «Як доколє? До Колі!»

Лія ЛІС

Telegram Channel