Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Андрій Покровський особисто привітав захисників із придбанням житла

Фото прес-служби Громадянського Руху «Свідомі».

Андрій Покровський особисто привітав захисників із придбанням житла

Фінансування програми, що дає змогу атовцям нарешті мати власне житло, не є пріоритетом для влади Луцька. Це питання неодноразово ігнорували у стінах міськради. Однак наприкінці 2018 року депутат Луцької міської ради Андрій Покровський (на фото)  переказав мільйон гривень особистих коштів на Програму забезпечення житлом учасників АТО. За її умовами, 50% вартості помешкання покривається з міського бюджету, інші ж 50% атовець оплачує самостійно. Все-таки мільйон Покровського підштовхнув депутатську більшість скерувати на програму 1,2 млн грн у відповідь, як і вимагають умови. У результаті це допомогло сімом колишнім воїнам отримати кошти на власне помешкання

Тож привітати атовців із придбанням омріяного житла Андрій Покровський вирішив особисто, йдеться у сюжеті «12 каналу».

Учасник АТО Сергій Денисюк отримав від депутата у подарунок ікону Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважається покровителькою українських воїнів.

«Я переймався вашою долею і долею всіх ваших побратимів. І переймався, щоб програма 50 на 50 працювала, виконувалася», – наголосив обранець громади.

Атовець, який придбав квартиру у новобудові, своєю чергою подякував депутату та зауважив, що такі люди, як Андрій Покровський, допомагають захисникам стати на ноги та здійснити свої мрії.

Житлове питання для людини — одне з найважливіших. А така допомога, як програма 50 на 50 за рахунок міського бюджету, є вирішальною.

Хоча попереду ще багато роботи, аби повністю облаштувати нову оселю, Сергій переконаний, що власне помешкання – це чудовий стимул рухатися далі.

Ще один учасник АТО, Анатолій Гапонюк, також став новоселом. Проте купувати вирішив на вторинному ринку.

«Житлове питання для людини — одне з найважливіших. А така допомога, як програма 50 на 50 за рахунок міського бюджету, є вирішальною. Не кожен мільйон просто так віддасть на хорошу справу», – переконаний захисник.

Андрій Покровський додав, що йому приємно, що атовці тепер матимуть власне помешкання.

«Багато хто з наших воїнів здійснив свою заповітну мрію — одержав власне житло, отримав задоволення для себе, для своєї родини. Для мене особисто це дуже приємно», – підсумував депутат.

Валентина МЕЛЬНИК

Telegram Channel