Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Діти з Волновахи провели чудові Великодні канікули у Луцьку

Нехай наша дружба міцнішає з кожним роком.

Луцька міська рада

Діти з Волновахи провели чудові Великодні канікули у Луцьку

Великодні свята у Луцьку зустріли діти і їх педагоги з міста-побратима Волноваха та Волноваського району Донецької області. Під час перебування у нашому місті вони ознайомилися з історичними та культурними традиціями Луцька і Волині та взяли участь у святкуванні Світлого Воскресіння Христового

У ці святкові дні гостей із Волновахи гостинно приймали лучани у своїх родинах. За три дні вони оглянули Старе місто, Луцький замок, побували у Свято-Троїцькому кафедральному соборі, взяли участь у великодніх майстер-класах, відвідали культурно-розважальний центр “Адреналін-сіті” та отримали позитивні емоції, незабутні враження, знайшли нових друзів, передає Відділ інформаційної роботи міської ради.

29 квітня ввечері делегація із Волновахи вирушила додому. Перед від'їздом вони повернулися до Луцького НВК №9, який зустрів їх одразу після приїзду до Луцька.

Завдяки вашій гостинності стираються кордони між нашими містами. 

Щиру вдячність усім, хто долучився до прийому гостей з Волновахи висловила Ліна Галан, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. “Діти із Волновахи уже стали для нас, немов рідні. Тому з задоволенням ділимося нашими здобутками, усім тим, чим багатий наш край. Сподіваємось, що кожна дитина, яка провела Великодні свята у Луцьку, привезе додому частинку любові та гостинності луцьких родин, у колі яких святкували Великдень. Приємно, що у нашому місці проживають родини із таким великим серцем. Тож нехай наша дружба стає міцнішою з кожним роком,”- зазначила вона, привітавши усіх із Великоднем та побажала щастя, мирного неба, Божого благословіння.

Присутні обмінялися подарунками. На згадку про наше місто гості із Донеччини отримали пам’ятні сувеніри та рюкзаки із логотипом “Луцьк-приємне відкриття!”

 

Враженнями від перебування у Луцьку поділилася одна з учасниць делегації Юлія Веремчук. “Завдяки вашій гостинності стираються кордони між нашими містами. За цей невеличкий проміжок часу ми багато дізналися, побачили прекрасне місто Луцьк. Дякую родинам, які взяли до себе наших дітей і піклувалися про них, як про власних. Щиро вітаємо із Великоднем, нехай Господь оберігає усіх вас”, - наголосила вона.

Telegram Channel