Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Мандруємо Україною  та економимо  значні кошти з «АТБ»

На полицях магазинів «АТБ» у будь-якій з областей країни зголоднілий мандрівник знайде завжди якісні товари та свіжі продукти.

Фото atbmarket.com.

Мандруємо Україною та економимо значні кошти з «АТБ»

Серед громадян нашої держави дедалі більшої популярності набувають подорожі. Адже це не тільки цікаво та динамічно, а ще й доволі недорого. Оцінили переваги подібного бюджетного туризму і європейці. За прогнозами Міністерства інфраструктури, цього року нашу країну відвідають не менш як 30 млн іноземних туристів. Власне, і самі українці, зокрема й волиняни, все частіше вирушають пізнавати свою країну. Наразі чисельність українських мандрівників також збільшилась у рази. Для них постійно відкриваються нові напрямки, авіарейси, будуються шляхи, працюють численні готелі, хостели тощо

Та, що не менш важливо, можна не хвилюватись і про якісне харчування. Адже про це, зокрема й на Волині, дбає багаторічний лідер вітчизняної торговельної галузі — компанія «АТБ–Маркет». Нині у 259 населених пунктах 22 областей України працюють 1015 сучасних дискаунтерів мережі «АТБ». І ця цифра постійно зростає — динамічний розвиток є обов’язковою складовою загальної стратегії корпорації «АТБ». Наприклад, тільки у 2018 році було відкрито 80 нових супермаркетів (у т. ч. 34 магазини — у західних регіонах і 14 — на Півдні). Карта «АТБ» останнім часом була доповнена такими містами, як Сокаль, Яворів, Борислав, Новояворівськ, Калуш, Тернопіль, Кам’янець–Подільський, Івано–Франківськ, Білгород–Дністровський, Немирів, Винники тощо. Разом із цим проведено капітальну реконструкцію ще понад 40 магазинів.

Сьогодні на полицях численних дискаунтерів «АТБ» у будь–якій з областей країни зголоднілий мандрівник знайде завжди якісні товари та свіжі продукти на свій смак. Асортимент кожного з магазинів мережі перевищує три з половиною тисячі найменувань. Причому близько третини з них представлено власними виробниками й імпортерами. Ціни на них встановлені у середньому на 15 % нижче навіть від ринкових. Акційні знижки дають змогу зекономити на покупках ще не менш як 40 %. Незмінним завжди лишається лише одне — гарантована якість, свіжість та безпека будь–якого з продуктів у магазинах «АТБ». Свідченням тому можуть слугувати загальновизнані міжнародні сертифікати відповідності стандарту ISO 22000:2005. Також у торговельній мережі, зокрема й у Луцьку, регулярно проводяться ретельні аудити та внутрішні перевірки якості.

Навіть маючи доволі невеликий бюджет, отримуєш можливість разом із «АТБ» відкрити для себе неймовірні цікавинки, природні дивовижі, історичні пам’ятки.

«Щодня в наших магазинах по всій країні здійснюють покупки мільйони українців. Вони довіряють нам, що багаторазово збільшує ступінь нашої відповідальності перед покупцями. Своїм чесним ім’ям, яке ми заслужили за понад два десятиліття роботи, ми гарантуємо безпеку та найвищу якість товарів на полицях, — стверджує заступник генерального директора ТОВ «АТБ–Маркет» Наталія Шаповалова.

Тож зрозуміло, чому вже понад три з половиною мільйони українців щоденно відвідують супермаркети мережі «АТБ». Компанія вже десять років поспіль показує найвищі темпи розвитку торговельного бізнесу в Україні. Посідає лідерські позиції за динамікою розвитку, товарообігом (минулого року зріс на 23 % і досяг 103,9 млрд грн), кількістю торговельних представництв, найпотужнішою у країні логістичною інфраструктурою, кількістю співробітників (станом на сьогодні в «АТБ» працюють понад 50 тис. українців), обсягом сплачених податків (торік до бюджетів усіх рівнів було зараховано 9,4 млрд грн).

Отже, навіть маючи доволі невеликий бюджет, отримуєш можливість разом із «АТБ» відкрити для себе неймовірні цікавинки, природні дивовижі, історичні пам’ятки, інші унікальні місця, на які багата Україна. Наприклад, одна з туристичних Мекк країни — Львів — радо зустріне кожного численними старовинними соборами, особливим колоритом вузьких вуличок, ратушею, музеями, теат­рами… Запоріжжя пригостить справжньою козацькою юшкою на Січі, яку з історичною точністю відтворено на найбільшому в Європі річковому острові Хортиця. За однією з легенд, із цього місця почалося саме миротворення (за формою острів нагадує величезний відбиток стопи). Друге за населенням місто країни та перша її столиця — Харків — може похвалитися численними галереями, музеями, відомим зоопарком тощо. Цікаво, що Харків є єдиним українським містом, яке має повний комплект нагород Ради Європи. Здатні здивувати й дивовижні озера на Сумщині або Миколаїв — місто корабелів, збудоване на півострові між Південним Бугом та Інгулом. А от перлина Волині — Луцьк — вразить будь–якого мандрівника особливою атмосферою кафедральних соборів та надзвичайними краєвидами замку Любарта, який вважається однією з найбільших та найстаріших фортець країни. 

Ольга КОВАЛЬ.

Telegram Channel