Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Після того, як 18-річний юнак наклав на себе руки, люди ледь не вчинили самосуд… школярці

Рідні Сашка кажуть, що на такий фатальний крок він зважився, коли з них почали вимагати гроші...

Фото tsn.ua.

Після того, як 18-річний юнак наклав на себе руки, люди ледь не вчинили самосуд… школярці

Подробиці трагедії, що сталася в селі Глинне Рокитнівського району Рівненської області

Як розповідають рідні Олександра Олійника, батьки школярки почали вимагати в них гроші. У разі, якщо їм не заплатять, — обіцяли відправити хлопця за ґрати. Юнак таких звинувачень не витримав, пішов до лісу, де й наклав на себе руки.

До свого 19-ліття юнак так і не дожив.
До свого 19-ліття юнак так і не дожив.

 

З телесюжету ТСН подія набрала розголосу в Україні. Люди кажуть на камеру, що дівчина із Сумщини гостювала у баби й сама прийшла в компанію до хлопців, де був і Олександр. 14-річна школярка видавала себе за старшу — 17–18–літню. На місці, де нібито сталося зґвалтування, знайшли засоби контрацепції та обгортки цукерок. Батько Сашка переконаний: якби син тягнув дівчину силоміць, то це чуло б пів села. Проте через кілька днів у Глинне приїхали батьки неповнолітньої та звернулися до правоохоронців.

«Мати дівчини, жителька Сумської області, в поліції заявила про те, що її неповнолітня донька вступила в статеві стосунки з місцевим 18–річним хлопцем без згоди», — каже керівник відділу комунікації головного управління Нацполіції Рівненщини Антон Крук. У поліції почали допитувати свідків. Саме тоді батьки школярки начебто запропонували батькам парубка владнати справу за гроші. Від першої спроби повіситися Олександра врятувала його бабуся, однак хлопець утік від неї і таки покінчив із життям.

Батько Сашка переконаний: якби син тягнув дівчину силоміць, то це чуло б пів села.

Село від цієї новини збунтувалося, ледве не дійшло до самосуду. Врешті батьки разом з «потерпілою» донькою мусили виїхати.

У поліції проводять додаткові перевірки та експертизу в цій справі. Якщо виявиться, що Олександр не ґвалтував дівчини, її можуть притягнути до відповідальності за неправдиві свідчення. Імовірно, слідчі розглядатимуть і питання про доведення до самогубства.

Марина ЛУГОВА.

Telegram Channel