Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Бив і чарку наливав

Чоловік часто піднімав руку на жінку.

Главком

Бив і чарку наливав

Конфлікт між подружжям, яке 6 літ жило у цивільному шлюбі, виник ще 14 серпня. Від завданих ушкоджень 31-річна жителька Перебродів Дубровицького району Рівненщини у ніч на 16 серпня померла

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що жінка разом із на 13 років старшим чоловіком зловживали алкоголем та перебивалися тимчасовими заробітками. Зі слів односельчан, глава сімейства часто піднімав руку на співмешканку, але та нікуди не зверталась. Так сталося і 14 серпня.

Після застілля між парою виникла сварка, господар кілька разів ударив жінку, вона впала. Він підняв її і поклав на ліжко.

Після застілля між парою виникла сварка, господар кілька разів ударив жінку, вона впала. Він підняв її і поклав на ліжко. Наступного дня потерпіла скаржилася на болі в животі, до медиків не зверталася і разом із кривдником продовжувала розпивати спиртні напої. Близько 3-ї години ночі чоловік помітив, що співмешканка не подає ознак життя і викликав місцевого фельдшера. Однак медик уже нічим не змогла зарадити.
Олена ВОЛИНЕЦЬ
Telegram Channel