Як зберегти квасолю? - «Волинь» — незалежна громадсько–політична газета
Курси НБУ $ 24.43 € 26.95
Як зберегти квасолю?

Перевіримо?

Фото: sveklon.ru

Як зберегти квасолю?

Трапляється, що її пошкоджують дрібні чорні жуки. Господині різними способами захищають свій врожай. Спробуйте і наш метод

Полущену і перебрану квасолю зсипте в картонні ящики та поставте у добре провітрюваному місці на кілька тижнів. Тоді насипте боби на деко і помістіть у духовку, розігріту до 150 градусів. Не відходьте далеко: вже за кілька хвилин, як тільки квасоля стане гаряча, її можна виймати. Коли остигне, наповніть нею мішечки та зберігайте у сухому й темному місці.

І не забудьте спочатку відібрати квасолі на насіння, бо як прогрієте усю, то доведеться навесні позичати у сусідів!


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.