Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Любешівському районі банкет для 16 осіб закінчився... лікарнею

А як смачно було!

Ілюстративне фото: dzerkalo.media

У Любешівському районі банкет для 16 осіб закінчився... лікарнею

Людей госпіталізували з отруєнням

Сьогодні по обіді до Любешівського відділення поліції надійшло повідомленням про харчове отруєння 16 мешканців району, двоє із них діти. На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.  

Поліцейські з’ясували, що потерпілі отруїлись 31 серпня на банкеті у закладі громадського харчування в одному із сіл Любешівського району.

Поліцейські з’ясували, що потерпілі отруїлись 31 серпня на банкеті у закладі громадського харчування в одному із сіл Любешівського району. Наразі, усі вони перебувають на стаціонарному лікуванні. Стан потерпілих стабільний, загрози їх життю  не має. Громадський заклад припинив свою роботу.

Вирішується питання про внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням відкрили кримінальне провадження) Кримінального кодексу  України. Триває перевірка.

Telegram Channel