Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Більшість населення хоче розкуркулити буржуїв, скасувати всі реформи та дозволити відмовлятися від вакцинації»

«Я проти зняття депутатської недоторканності…»

Фото depo.ua.

«Більшість населення хоче розкуркулити буржуїв, скасувати всі реформи та дозволити відмовлятися від вакцинації»

Цитати відомих людей про нинішню політичну ситуацію в країні

 Валерій ПЕКАР, підприємець і викладач, вважає, що при Президенту Зеленському руйнується парламентаризм:

Я проти зняття депутатської недоторканності, бо це створює умови не лише для політичного переслідування опонентів, а в першу чергу для силового тиску на своїх однопартійців. Я розумію, що цього хоче більшість населення, але так само більшість населення хоче розкуркулити буржуїв, скасувати всі реформи та дозволити відмовлятися від вакцинації.

Я проти повноважень Президента призначати і звільняти з посади керівників силових відомств без детальної процедури, бо це змінює баланс влади в країні, це початок шляху, яким ішов Янукович.

Я проти «права народу» на законодавчу ініціативу, бо воно легко блокує роботу парламенту фантастичною кількістю спаму.

Я проти «права народу» на законодавчу ініціативу, бо воно легко блокує роботу парламенту фантастичною кількістю спаму.

Я проти зменшення кількості народних депутатів, бо це зменшить політичну конкуренцію і збільшить можливості взяти парламент під контроль груп впливу.

Парламентаризм — це велика цінність, і його можна зруйнувати лише двома способами. Або збройним переворотом, або спонукавши членів парламенту за допомогою фальшивих приманок зруйнувати його власноруч.

 

 Сергій ВЛАСЕНКО, народний депутат від «Батьківщини», про наслідки зняття недоторканності з народних депутатів:

Вони (депутати «Слуги народу») не дуже розуміють, що їм загрожує. Але нічого — ми готові їх проконсультувати, як реагувати на виклик до прокуратури, що робити, коли тобі принесли повідомлення про підозру в скоєнні злочину у місці, де ти не був, і людьми, яких ти ніколи не бачив. Нам професори з фракції «Слуга народу» розповідають, що не буде переслідувань за політичну діяльність. То я вам нагадаю, що і В’ячеслава Максимовича Чорновола судили не за політичні переконання, а за звинуваченнями у зґвалтуванні. І справи проти Юлії Тимошенко та Юрія Луценка були політично мотивованими і висмоктаними з пальця, але за кримінальними статтями.

 

 Олена КРИВОРУЧКІНА, народний депутат від «Слуги народу», відреагувала на публікацію у ЗМІ її інтимного смс–листування, яке підгледіли журналісти у сесійній залі парламенту (депутатка писала якомусь чоловікові: «Хочу кохатися з тобою день і ніч!»):

Я — не тільки депутат, я — насамперед людина. Я люблю, подорожую і дихаю. Що ж, тепер уся Україна знає, що в мене є стосунки. По-перше, хочу нагадати, що кумою Юрія Корявченкова (Юзіка з «95 кварталу». — Ред.) я не є, перевіряйте хоч, коли публікуєте. По-друге, переписувалася я під час офіційної перерви, про це чомусь забули написати. По-третє, не заздріть.

Telegram Channel