Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Недарма люди протестували»

Ось так люди блокували міжнародну трасу у селі Седлище Любешівського району, щоб привернути увагу до своєї проблеми.

Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.

«Недарма люди протестували»

Так сказав голова Пнівненської сільської ради Камінь–Каширського району Сергій Ковальчук з приводу того, що нещодавно було завершено ремонт дороги на відрізку від Седлища Любешівського району до Каменя–Каширського

Нагадаємо, що в другій половині травня наша газета інформувала, що жителі Пнівного перекривали дорогу, яка проходить через село, оскільки по ній уже неможливо було їздити. Коли пересвідчилися, що шляховики їх, як мовиться, не чують, то передислокувалися у Седлище і блокували міжнародну трасу, аби привернути увагу до своєї проблеми. Акція протесту закінчилася, коли було дано обіцянку, що це питання вирішать бодай частково.

І ось, як повідомлялося на сайті Служби автомобільних доріг Волині, ремонтні роботи завершено. Правда, зазначалося, що, виходячи з фінансів, на найбільш ушкоджених ділянках провели дрібний ремонт дорожнього покриття суцільними «картами», а в інших місцях лише ліквідували вибоїни.

Виходячи з фінансів, на найбільш ушкоджених ділянках провели дрібний ремонт дорожнього покриття суцільними «картами», а в інших місцях лише ліквідували вибоїни. 

Пнівненський сільський голова Сергій Ковальчук у телефонній розмові досить емоційно відгукнувся на цю подію:

— Недарма люди протестували. Це, звісно, не те, що хотілося б мати, але, слава Богу, хоч такий ремонт зроблено — вже можна їхати.

Тепер тут така дорога.
Тепер тут така дорога.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel