Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Луцьку гаражний кооператив довів до ручки прилеглу територію: у бур'янах вже й жирафи можуть ховатися

Ото вже "міцні господарники"!

Фото: Департамент муніципальної варти Луцька

У Луцьку гаражний кооператив довів до ручки прилеглу територію: у бур'янах вже й жирафи можуть ховатися

Тепер нехлюїв притягнуть до адміністративної відповідальності

Не забезпечення проведення своєчасного косіння трави на прилеглій території до гаражного кооперативу, що знаходиться по вул. Карпенка-Карого, було виявлено та зафіксовано інспектором Департаменту муніципальної варти під час обстеження території міста на предмет виявлення порушень Правил благоустрою міста Луцька.

Зобов’язані проводити косіння газонів при досягненні трав’яним покривом висоти 15 см., а також прибирати скошену траву протягом тієї ж доби, коли виконувалися роботи з косіння.

Голові кооперативу, як відповідальній особі, було роз'яснено, що відповідно до пункту 6.9.2. Правил благоустрою міста Луцька, всі суб’єкти господарювання, не залежно від форми власності та виготовлення схеми меж територій закріплених за підприємствами, установами, організаціями зобов’язані проводити косіння газонів при досягненні трав’яним покривом висоти 15 см., а також прибирати скошену траву протягом тієї ж доби, коли виконувалися роботи з косіння та видано припис на усунення порушення у запропонований термін. Крім того, відповідальну особу було попереджено про адміністративну відповідальність згідно ст.152 КУпАП за не виконання умов припису.

Telegram Channel