Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Безпека дорожнього руху – це ЖИТТЯ!

Навчали берегти життя!

Любешівське відділення поліції ГУНПу Волинській області

Безпека дорожнього руху – це ЖИТТЯ!

Під таким гаслом проводять заходи поліцейські Любешівщини

Мабуть, кожен із нас хоча б раз у житті спостерігав порушення правил дорожнього руху. Або, тільки чесно, й сам хоч раз таке вчинив. Здавалося б, що страшного трапиться, якщо водій проскочить перехрестя на жовтий сигнал світлофора чи пішохід перебіжить дорогу там, де немає переходу? Безумовно, причиною порушення ПДР є недостатня дисциплінованість учасників дорожнього руху і нехтування ними правилами безпеки на дорозі. Про це інформує поліція району на сторінці у фейсбуці.

Тому надзвичайно важливо починати змалечку формувати в дітей культуру безпечної поведінки, у тому числі й на автошляхах.

Безумовно, причиною порушення ПДР є недостатня дисциплінованість учасників дорожнього руху і нехтування ними правилами безпеки на дорозі.

Так, днями начальник сектору реагування патрульної поліції Олександр Василюк спільно із начальником відділу прикордонної служби «Дольськ» Романом Корнійчуком відвідали 4 та 8 класи Дольської ЗОШ І-ІІІ ступеня. Правоохоронці привчали дітей дотримуватись Правил дорожнього руху з дитинства. Поліція рекомендує батькам теж виділяти час на те, щоб привчити дітей безпечному поводженню на дорозі.

«Шановні дорослі! Будьте прикладом для дитини в поведінці на дорозі, в якості як пішохода, так і водія. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху. А найголовніше – бережіть своє життя та життя Ваших дітей!», - закликають правоохоронці.

 

 

Telegram Channel