Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Помічниця нардепа Тищенка не змогла сказати, хто перший Президент України

Фото youtube.com.

Помічниця нардепа Тищенка не змогла сказати, хто перший Президент України

22-річна помічниця народного депутата від партії «Слуга народу» Миколи Тищенка (до обрання був телеведучим. — Ред.) Мар’яна Михолап (обоє на фото) згадала тільки ім’я першого Президента України Леоніда Кравчука і заявила, що в парламенті 300 нардепів

Конфуз із нею стався під час відповідей на запитання бліцу в інтерв’ю виданню «Обозреватель». «Кучма. Ні, ні, ні…. Зараз, Леонід його звали. Я точно пам’ятаю, дайте секунду. Кучма був дуже довго», — сказала вона.

Потім помічниця Тищенка не змогла назвати правильну кількість депутатів Верховної Ради дев’ятого скликання. «Я знаю, що скоротили, зараз 300», — зазначила вона.

Мар’яна заявила, що цікавиться політикою «ще зі школи».

Михолап у цьому ж інтерв’ю розповіла, що закінчила Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана з червоним дипломом за спеціальністю економічна кібернетика. Мар’яна заявила, що цікавиться політикою «ще зі школи». Також додала, що має досвід участі у «творчих зйомках, фотосесіях».

Словом, розумна та активна дівчина. Ну, а те, що не знала прізвища першого Президента… А хіба це обов’язково, щоб допомогти нардепу?


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel