Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Слуга народу» Дубінський «їздить» на 17 авто і «живе» в 24 квартирах

Це зараз Дубінський – «слуга народу». А раніше він «служив» олігарху Коломойському на телеканалі «1+1».

Фото uk.wikipedia.org.

«Слуга народу» Дубінський «їздить» на 17 авто і «живе» в 24 квартирах

Оце так «журналістський талант»!

Народний депутат фракції «Слуга народу», ексжурналіст Олександр Дубінський, його дружина і його матір володіють 24 квартирами загальною площею 2000 квад­ратних метрів, земельними ділянками площею 70 соток та

17 автомобілями. Загальна вартість майна становить 2,5 мільйона доларів. Про це йдеться в розслідуванні «Наших Грошей» на Bihus. Info.

Центрвиборчком вимагає від новообраних кандидатів у народні депутати заповнити електронні декларації. Водночас Національне агентство з питань запобігання корупції дозволяє нардепам оприлюднити декларацію за минулий рік 1 квітня 2020–го.

Загальна вартість майна Олександра Дубінського становить 2,5 мільйона доларів.

Розслідувачка Олена Козаченко вважає, що Дубінський відмовився показати свої статки одразу після обрання нардепом через велику кількість автівок і нерухомості, якими володіє він, його дружина і його мати. До речі, «гараж» своєї мами нардеп пояснив тим, що «мама любить швидкість». А нажиту нерухомість — своїм «журналістським талантом». Цікаво, що значна частина нерухомості з’явилася у матері Дубінського напередодні парламентських виборів. Зокрема, квартира площею 100 кв. м на Подолі та 5–кімнатна в центрі столиці.

Зазначимо, що «слуга» Олександр Дубінський має доволі скандальну славу. Він, зокрема, закликав «пустити газ» під час Форуму Порошенка. Дубінський дружить з одіозним поплічником Януковича Андрієм Портновим. Коли Портнов вирішив залякати журналістів програми «Схеми», які вели щодо нього розслідування, і оприлюднив персональні дані її водія, то Дубінський допоміг йому їх поширити — виставив на своєму телеграм–каналі.

Василь РОГУЦЬКИЙ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel