Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Ти мене не любиш і не цінуєш!»

Чоловіки не люблять, коли на них тиснуть.

Фото pinterest.com.

«Ти мене не любиш і не цінуєш!»

6 жіночих висловлювань, які неправильно сприймає сильна стать

Жінки й чоловіки дуже різні. Для перших роль відіграють почуття і емоції, для других — ​інформація та факти. Ми такі не однакові — ​як нам порозумітися, знайти спільну мову?

Сайт tutkatamka.com.ua пропонує трішки розібратися в чоловічій і жіночій психології й виправити те, що було недомовленим між нами. Або між вами.

Ми всі дуже різні, й варто пересвідчитися, чи друга половина розуміє сенс ваших слів. 

Ми всі дуже різні, й варто пересвідчитися, чи друга половина розуміє сенс ваших слів. І, справді, нічого поганого ми сказати не хочемо, однак слова наші можуть не дати правильного результату. Тому вчимося вибирати слова правильно.

1. «Нам треба поговорити!»

Це класична жіноча фраза — ​з неї може починатися обговорення чого завгодно. Навіть якщо йдеться про меню сьогоднішнього обіду.

Що демонструє вона цією фразою? — ​Важливість.

Про що думає чоловік? — ​Що на нього будуть тиснути. Йому відразу стає якось незручно, й він починає відтягувати час обговорення цих слів. Краще на завтра. А найкраще — ​на післязавтра. Чи ще на потім — ​лише щоби якнайдалі.

Чим замінити?

«Я хочу тобі щось сказати».

Погодьтеся, це ж те саме? Але звучить і сприймається інакше.

«Мені треба з тобою порадитися».

Навіть якщо ви хочете серйозно з чоловіком поговорити. Навіть коли ви хочете позичити в людини гроші, починайте розмову з фрази «Я хочу почути твою думку». Грошей ніхто не хоче давати, поради — ​так!

«Можеш допомогти мені вирішити одну ситуацію?»

«Будь ласка, вислухай мене».

Фраз — ​безліч, але з маніакальною наполегливістю жінки завжди починають із «Нам треба поговорити!», «Треба розставити всі крапки над «і», «Ми ж дорослі люди», «Поговорім серйозно!» і т.   д. Дорогі пані, це не спрацьовує.

Потім жінки дивуються і ображаються, що чоловік поводиться неадекватно, а він якраз поступає цілком відповідно до ситуації.

2. «Я для тебе — порожнє місце! Ти мене не любиш і не цінуєш!»

Що жінка цим хоче сказати? Та нічого вона не хоче сказати. Їй просто не вистачає чоловічого тепла й уваги.

Бувають такі моменти, коли жінка втрачає свою внутрішню впевненість, вона прагне почуття захищеності та мріє знайти її у своєму чоловікові. Дружина більше не відчуває себе привабливою. І дуже хоче, щоб чоловік її в цьому переконав, сказав, що це помилка.

Ось, наприклад, що має на увазі жінка, коли каже: «Я така негарна»? Вона ж не чекає слів: «Ну, я тобі давно хотів про це сказати. Добре, що ти усвідомлюєш свої помилки й прагнеш їх виправити». Погодьтеся, дружина цього не хоче чути.

«О Боже, що вона меле!»
«О Боже, що вона меле!»

 Чоловіка накриває хвилею справедливого гніву: як же «не люблю»? Ми з тобою одружені, у нас троє дітей, я працюю, як віл, щоб утримувати весь наш «мандрівний цирк». І я тебе не люблю? А чому я це роблю? Через велику любов до роботи чи що?

Що означає «не ціную»?

Що ти маєш на увазі, коли промовляєш: «Я для тебе — порожнє місце»? Те, що останні десять років ми їздимо на відпочинок, куди ти скажеш. Те, що живемо в будинку, який спроєктували так, як ти мріяла. Те, що їздимо на автівці, яку обрала ти. Це тобі ні про що не говорить?

І найцікавіше — дурні фрази жінки вбивають у чоловікові будь–яке бажання показувати любов. Навіщо зі шкіри пнутися і намагатися їй догодити, якщо вона цього все одно не бачить і не оцінює. Який сенс, коли ефекту — нуль?

Чим замінити?

«Поцілуймось».

«Сядь поруч зі мною».

«Я потребую твою підтримку».

«Переглянемо щось разом».

Дорогі жінки, ви ж цього хочете насправді?

3. «Ти ніколи не робиш мені сюрпризів і подарунків! У тебе завжди одне і те ж!»

Визначальні слова тут — ніколи і завжди. Це теж із розділу «посилення театрального ефекту».

Сильну стать тут буквально розриває на шматки, бо в чоловічому лексиконі слово «ніколи» має недвозначне значення.

Простий приклад:

— Ти ніколи мені не даруєш квітів.

— Так, стоп. Ми з тобою 23 роки одружені — це приблизно 96 букетів. У результаті в тебе вже цілий ВАЗ квітів!

Дурні фрази жінки вбивають  чоловікові будь-яке бажання показувати любов.

Утомлена жінка хоче показати, що вона втомилася, що їй потрібна допомога. Намагаючись окреслити проблему, вона замінює слово «недавно» на епічне «ніколи».

Але чоловіки — вони ж, як діти. Все, що дружини їм кажуть, сильна стать сприймає буквально. Коли ви кажете «ніколи», ваш божественний чоловік розуміє, що з моменту, коли ви з ним зустрілися, ви від нього не бачили нічого доброго. Тому таких узагальнень вони не розуміють, їх краще просто уникати.

Чим замінити?

Звичайним проханням:

«Мені потрібна твоя допомога».

«Зроби, будь ласка, це і це».

Ну і хто відмовиться?

 

Закінчення в наступному номері.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel