Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Коли один горіх вартий тисячі

Фото dobryjlikar.com.

Коли один горіх вартий тисячі

Усі, напевно, чули, що споживати пророщену пшеницю дуже корисно. За добу, коли починають прокльовуватися паростки, життєва сила зерен збільшується у 100 разів. Але мало хто знає, що значно ціннішим засобом оздоровлення і омолодження є пророщені волоські горіхи

Відомо, що ядра цих плодів містять корисні мікроелементи, жири та жирні кислоти. Вони збагачені комплексом біологічно активних речовин, сприятливо впливають на судини головного мозку, допомагають зменшити нервове напруження, чудово зміцнюють серце, особливо при вживанні разом із інжиром та родзинками, оздоровлюють печінку. Радять ласувати цими дарами осені людям, які мають захворювання щитовидної залози, бо ядра багаті на йод. Також горіхи відмінно впливають на відновлення чоловічої статевої функції. У поєднанні з козячим молоком вони є прекрасним засобом профілактики аденоми і простатиту.

Мало хто знає про унікальний рецепт пророщування волоських горіхів, життєва сила яких за 2 тижні збільшується у 1000 разів.

Ми звикли споживати ядра підсушеними. Але мало хто знає про унікальний рецепт пророщування волоських горіхів, життєва сила яких за 2 тижні збільшується у 1000 разів. Отож: 1 кг неочищених волоських горіхів залити холодною водою, щоб вона покривала плоди. Тримати на підвіконні 2 тижні, воду змінювати через день, двічі на добу перемішувати горіхи. Далі зберігати в холодильнику на нижній полиці в цій же воді.

Денна норма — по 3 очищених горіхи вранці і ввечері. Цей засіб корисний для омолодження організму на клітинному рівні, відновлення імунної та нервової систем, очищення судин, живлення кісткової тканини організму.

Не рекомендують застосовувати при порушеннях у роботі підшлункової залози, хворим на алергію.

Марія КАЩУК.

Telegram Channel