Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«КВК ніколи  не обіграє КДБ. Путін — не Юзік»

Волинь-нова

«КВК ніколи не обіграє КДБ. Путін — не Юзік»

Війну з Росією, Володимирe Зеленський, можна закінчити у два способи: перший — виграти, другий — програти. Наївна гра у «ми всє за мір» зі взаємними привітаннями з Новим роком — це прикрий ваш суїцид

КВК ніколи не обіграє КДБ. Я зараз суто про рівень стратегії.

Чи ви думаєте, що вдасться задобрити, а потім хоп — і перехитрити сусіда?

Ну… Путін не Юзік. Нємножка іной псіхатіп і мізки. Він розуміє тільки позицію сили. Заграванням ви тільки ганьбите себе і країну, 13 тисяч громадян якої цей пан ганебно вбив.

Щодо «какая разніца», як вулиця названа… і «хто ми?»…

Разніца бальшая. У ній якраз уся сіль. Коли ви це зрозумієте, то все піде правильним шляхом. Як це зрозуміли у Польщі, Угорщині, Франції і Німеччині…

Він розуміє тільки позицію сили. Заграванням ви тільки ганьбите себе і країну, 13 тисяч громадян якої цей пан ганебно вбив.

Відповідь на запитання «хто ми?» буде тоді чіткою і впевненою, коли ви зрозумієте, що об’єднує країну не «бумажка» й асфальт, і навіть не прагнення миру, а спільна національна ідея, самоідентифікація, боротьба з ворогом, який калічить та знищує наших солдатів; розуміння ходу власної історії, категоричність до будь–якого зазіхання на все українське всередині та ззовні, цінність мови і культури, особистостей, які змінили хід історії у боротьбі за незалежність та суверенність.

Оточіть себе тими, хто це розуміє, Володимире Олександровичу. Ви опинилися у вакуумі малоросів. Ставайте правішим. Час лівих лишився в СРСР.

Але… якщо вам все ж однаково… То пропоную назвати вулицю Банкову, де ваш офіс — вулицею Бандери. Теж на Б. Какая разніца?

Було б логічно зробити це сьогодні, у день народження Степана Андрійовича.

Бо «ніщо не зупинить ідею, час якої настав…» (Степан Бандера).

Значна частина українців уже розуміє, ким вони є. І з кожним роком їх ставатиме все більше.

Залишилося зрозуміти це вам, шановний пане Президенте.

Яніна СОКОЛОВА, журналістка, телеведуча, акторка, громадська діячка


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel