Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Тікаймо від хвороб, як миші від кота

Будьте здоровоми у 2020-му!

Волинь-нова

Тікаймо від хвороб, як миші від кота

Гороскоп здоров’я на 2020 рік

За китайським календарем нашим покровителем цьогоріч є Білий Щур — розумна, життєстійка, всюдисуща тварина, яка вміє піклуватися про свою безпеку, має дивовижний інстинкт самозбереження, може дати собі раду за будь–яких обставин. Астрологи врахували ці особливості, а також вплив планет — і склали гороскоп у сфері здоров’я для всіх знаків Зодіаку

Овен. Представникам цього знаку слід контролювати свою поведінку і частіше думати про наслідки: у високосному році збільшиться ризик травматизму. Найкритичніші періоди — перший і останній місяці року. У другій половині 2020–го можуть загостритися хронічні захворювання. А інфекції і недуги, що з’явилися нещодавно, можуть мати затяжний характер, а також провокуватимуть різні ускладнення. Знаходьте час для відпочинку, спортивних занять, не переїдайте.

Телець. Народженим під цим знаком із перших місяців року загрожують хвороби шлунково–кишкового тракту. Можуть виникнути проблеми з каменями у жовчному міхурі. Ймовірні періоди загострень — друга половина квітня, коли є загроза потрапити до лікарні й навіть перенести хірургічне втручання. Простуда, респіраторні інфекції можуть дати ускладнення на сечостатеву сферу. Бережіть себе, дбайте про внутрішній спокій і гармонію, культивуйте помірність у їжі, активний відпочинок, корисним буде і лікування на водах.

Близнюки. У січні уникайте подорожей (перші дні року вимагають підвищеної уваги за кермом), а також екстремальних видів спорту, є високий ризик травм. Всю зиму ви проведете в напрузі. Втома, поганий сон негативно позначатимуться на самопочутті. Основною проблемою Близнюків стане ослаблений імунітет. У лютому–березні високий ризик інфекційного захворювання. Астрологи рекомендують більше часу проводити на свіжому повітрі й позбутися шкідливих звичок. Бажано звернути увагу на свій опорно–руховий апарат.

Рак. Представники знаку можуть скаржитися на сонливість і швидку стомлюваність. Їм варто перевірити роботу ендокринної системи, навесні пройти курс гормональної терапії. У першій половині року Ракам найбільше загрожують проблеми на тлі нервового розладу, стресу. У березні та в другій половині квітня можливі гострі інфекції. Приймайте контрастний душ, не вживайте нездорової їжі. Дихальна гімнастика допоможе відновити сили. Цьогоріч можлива подія, яка похитне психічну рівновагу. Астрологи рекомендують більше спілкуватися з близькими людьми — їхня підтримка буде потрібна як ніколи.

Лев. Слабким місцем Левів у 2020 році стануть проблеми із серцем. У лютому, а також періодично влітку можуть бути загострення. Якщо вчасно не звернутися до лікаря, то восени можна надовго потрапити до лікарні. Крім цього, зверніть увагу на печінку. Ймовірний і розвиток варикозу, тому не перевантажуйте ноги. Легкий масаж спини, водні процедури знімуть втому. Висипайтеся, дотримуйтесь режиму і не нервуйте.

Діва. Найбільш уразливими у Дів будуть очі та сечостатева система. В осіб старшого віку висока ймовірність підвищення очного тиску і розвитку глаукоми, тому не баріться з візитом до лікаря. Не зайве ультразвукове дослідження сечостатевої системи. Простудні захворювання можуть турбувати до кінця квітня, бо опірність організму знизиться. Полегшення принесе осінь. Займіться тілом і духовними практиками.

Терези. Представників цього знаку астрологи застерігають від самолікування, бо це може обернутися запущеними хворобами. Терези на початку і в кінці року страждатимуть від хронічних захворювань дихальної системи, дехто лікуватиме гайморит. Вам варто подумати про зміцнення імунітету та уникати простуди.

Скорпіон. Головне — не нехтувати гігієною, адже зросте ризик інфекційних захворювань. Контролюйте вагу та рівень холестерину. Серцево–судинні проблеми, варикоз і спазматичні болі в ногах можуть турбувати в лютому — на початку березня, у листопаді. Відпочинок, розслаблення, дихальна гімнастика будуть необхідні.

Стрілець. Через надмірні витрати енергії без повноцінного її відновлення ближче до осені Стрілець відчує себе абсолютно виснаженим. Астрологи радять взяти влітку повну відпустку і добряче відпочити. Спазми в ділянці живота, кишкові коліки можуть турбувати в лютому і березні, перегляньте раціон, обстежтеся в гастроентеролога. Тим, хто мав серцево–судинні проблеми, слід бути особливо уважним до свого здоров’я у січні, на початку березня та у серпні.

Козеріг. Можуть турбувати захворювання судин, негаразди з печінкою. Якщо ви не будете дотримуватися правил здорового харчування, то до кінця року відчуєте загострення. Напружена робота вимагає хорошого відпочинку. Втома, недосипання викликають спазми судин головного мозку, турбуватиме головний біль. Навесні представникам знаку слід бути гранично обережними, щоб не травмуватися. Астрологи рекомендують перевірити органи зору і опорно–руховий апарат.

Водолій. На початку року підстерігають дихальні інфекції. Ведіть здоровий спосіб життя — і вдасться зміцнити сили. Загрозою для здоров’я Водоліїв можуть стати безладні статеві стосунки, через які легко підхопити венеричне захворювання. Тому використовуйте засоби контрацепції й уникайте випадкових зв’язків. Важливим є і душевний спокій, тож постарайтеся обмежити спілкування з неприємними людьми.

Риби. У січні може турбувати зубний біль, подумайте про запис до стоматолога. У більшості Риб у середині року з’являться проблеми з хребтом. Астрологи радять якомога раніше почати робити гімнастику для зміцнення м’язів спини, аби запобігти радикуліту. Крім того, можна купити абонемент у басейн, переглянути своє харчування.

Telegram Channel